Nieuwe Releases Laatste wijziging 06.04.2018
American Made The Beguiled Girls Trip Mother! Victoria & Abdul Happy Death Day
The Layover The Wilde Wedding The Snowman Ingrid Goes West Inconvenient Sequel Captain Underpants
 
Release Lijst
NOVEMBER | DECEMBER | JANUARI | FEBRUARI | MAART
| APRIL | MEI
2017
NOVEMBER

01-11-2017

Transformers 5: The Last Knight

In de spectaculaire nieuwe actie-film TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock).

08-11-2017

Despicable Me 3

Na Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, en de hit van 2015 Minions, komt Illumination met een nieuw avontuur van Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions! Nadat Gru wordt ontslagen bij de Anti-Schurken Vereniging omdat hij Balthazar Bratt heeft laten ontsnappen krijgt Gru last van een identiteitscrisis. Tot er op een dag een mysterieuze vreemdeling voor de deur staat om hem te vertellen dat hij een tweelingbroer heeft. Een tweelingbroer die er alles voor over heeft om net zo een verschrikkelijke superschurk te worden. Gru zal opnieuw ontdekken hoe goed het voelt om slecht te zijn.

 
DECEMBER

06-12-2017

Paw Patrol: Pups Save Christmas

Ga samen met de Paw Patrol op 6 besneeuwde avonturen, waaronder een extra lange Kerstaflevering! De pups repareren de slee van de Kerstman, brengen pinguïns terug naar hun ijskoude huis, helpen Everest een handje bij reddingen in de sneeuw en nog veel meer.

13-12-2017

Atomic Blonde

Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het onrustige Berlijn in gestuurd om een zeer belangrijk dossier af te leveren. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een dodelijk spionnenspel.

13-12-2017

Trolls: Vakantiespecial

Haal blijdschap in huis met DreamWorks TROLLS™ – een kleurrijk en muzikaal avontuur. Twee volkomen verschillende vrienden worden gedwongen om samen te werken wanneer hun dorp wordt binnengevallen door de chagrijnige Bergens. Met hits van onder andere Justin Timberlake en Anna Kendrick is TROLLS de veelgeprezen feel-good movie van het jaar!

2018
JANUARI

17-01-2018

American Made

Tom Cruise en Doug Liman (regisseur van Edge of Tomorrow) vertellen samen het adembenemende en spectaculaire verhaal van de piloot Barry Seal (Tom Cruise) die in de jaren tachtig voor de CIA aan de slag gaat maar tegelijkertijd een dubbelleven leidt als drugskoerier voor Pablo Escobar. American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van deze piloot; een ritselaar die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

17-01-2018

The Beguiled

Sofia Coppola (Marie-Antoinette) komt met een sferische thriller. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen leven afgeschermd van de buitenwereld, tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden door Miss Martha (Nicole Kidman). Er ontstaat een seksueel geladen sfeer Sen door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

17-01-2018

The Little Hours

The Little Hours is een bruisende, innemende komedie, hilarisch gespeeld, en even trefzeker als conventioneel geschreven. Italië, 1347. De montere nonnen Alessandra (Alison Brie – Glow), Fernanda (Aubrey Plaza – Ingrid Goes West) en Ginevra (Kate Micucci – The Big Bang Theory) vervelen zich in het klooster waar ze wonen onder het toeziend oog van overste Tommasso (John C. Reilly – Step Brothers). De komst van een knappe, nieuwe tuinman (Dave Franco – 21 Jump Street), die aan de zusters wordt voorgesteld als iemand die doofstom is, leidt tot woest opspelende hormonen, drugsgebruik en zondige jolijt.

17-01-2018

Conor McGregor: The Notorious

Conor McGregor is de grootste ster in de geschiedenis van de Mixed Martial Arts. Notorious is het exclusieve en openhartige verhaal van Conors stormachtige ontwikkeling: vier jaar lang legt een filmploeg vast hoe hij van nog bij zijn ouders in Dublin wonende armoedzaaier opklimt tot meervoudig UFC-kampioen die in Las Vegas miljoenen verdient. Met nooit eerder vertoonde beelden en buitengewoon heftige wedstrijdopnames biedt deze documentaire een onovertroffen blik op een sportheld en zijn spectaculaire weg naar de top.

24-01-2018

Girls Trip

Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

24-01-2018

Mother!

De relatie van een stel wordt op de proef gesteld wanneer een ongenode gast bij hun huis verschijnt. In mother!, de meeslepende psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering van filmmaker Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), spelen Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris en Michelle Pfeiffer de hoofdrollen.

24-01-2018

Shooter: Seizoen 1

Ex-marinier Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe), die een teruggetrokken leven leidt, wil zijn vroegere commandant Isaac Johnson (Omar Epps) helpen om een moordpoging op de Amerikaanse president te voorkomen. Al gauw wordt hij zelf van de moord beschuldigd en moet hij op de vlucht slaan om zijn naam te zuiveren en te doen wat hij als geen ander kan, jagen op de echte moordenaar. Met een sterke cast met onder andere Eddie McClintock, Cynthia Addai-Robinson en Shantel van Santen brengen deze 10 afleveringen een complex complot aan het licht waarin vrienden vijanden worden en vreemden bondgenoten. Gaandeweg komt Swagger voor uitdagingen te staan waarmee hij zijn familie, zijn land en zijn leven in gevaar brengt. Maar één ding is zeker: onderschat nooit een held..

 
FEBRUARI

21-02-2018

Victoria & Abdul

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal over een uitzonderlijke vriendschap. Wanneer Abdul Karim (Ali Fazal) vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van Koningin Victoria (Judi Dench), blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

21-02-2018

Happy Death Day

HAPPY DEATH DAY is de nieuwe film van horrorproducent Blumhouse Productions (Get out, Split, The Purge-films). In HAPPY DEATH DAY speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

21-02-2018

The Layover

The Layover is een doldwaze comedy die je niet mag missen. Meg (Kate Upton – The Other Woman) en Kate (Alexandra Daddario – Baywatch, San Andreas), allebei zonder relatie of werk, maken een moeilijke tijd door. Ze boeken een last-minute om hun problemen even achter zich te laten, maar kunnen hun relaxreisje wel vergeten als ze vanwege het noodweer in St. Louis moeten landen en in een duf hotel moeten wachten tot de weersomstandigheden verbeteren. Ze zijn toe aan een verzetje en pappen aan met medepassagier Ryan, een grote, blonde brandweerman. Voor de twee vrouwen draait de vakantie ineens nog maar om één ding: de keiharde strijd om zijn aandacht. Bij gebrek aan een vlucht vliegen ze elkaar in de haren.

21-02-2018

The Wilde Wedding

De iconische filmster Eve Wilde (Glenn Close - Fatal Attraction) gaat hertrouwen, tot verontrusting van haar drie volwassen zoons en haar favoriete exman Laurence (John Malkovich - Being John Malkovich). De hele familie komt in de zomer een lang weekend bij elkaar om getuige te zijn van de bruiloft van Eve en Harold (Patrick Stewart - Logan). Ook alle exen zijn uitgenodigd, en algauw loopt de seksuele spanning hoog op. De onvoorziene gevolgen leiden tot een echt WILDE bruiloft.

21-02-2018

LAW & ORDER S.V.U. Seizoen 18

Van de Emmy® Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf komt het achttiende seizoen van deze iconische serie. Emmy® Award winnares Mariska Hargitay is terug als Olivia Benson en leidt een sterke cast met onder andere Ice T, Kelli Giddish, Raúl Esparza en Peter Scanavino. Bekijk hoe zij onvermoeibaar elke zaak proberen op te lossen in de 23 afleveringen van het aangrijpende achttiende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit

21-02-2018

Beauty & the Beast: Seizoen 4

Het klassieke sprookje Belle en het Beest krijgt een donkere draai in deze award winnende serie! Wanneer detective Cat Chandler (Kristen Kreuk – Smallville) valt voor de dokter met een dodelijk geheim (Jay Keller) is het alles behalve een romantisch sprookje. Mis niks van het vierde en laatse seizoen van de spannendste televisie romance. Beauty & the Beast seizoen 4 bestaat uit 13 onvergetelijke afl everingen en exclusief bonusmateriaal!

21-02-2018

TMNT: The Cult of Shredder

Shredder is verdwenen. New York is veilig. Maar opgesloten in een geheim deel van het riool zit een van Shredders loyale volgers die niet zal stoppen totdat zijn meester is herrezen...

21-02-2018

Shimmer & Shine: Playful Pets of Zahmaray Falls

Knuffel met de schattige huisdieren in 8 fantastische verhalen. Help Leah bij het zoeken naar een huisdier voor het leven, ontmoet de magische Ziffilon van Kaz en ga goed zitten voor de Ongetemde Talentenjacht met Tala, Nahal, Nazboo en meer!

21-02-2018

Blaze & the Monster Maschine; Light Riders!

Knuffel met de schattige huisdieren in 8 fantastische verhalen. Help Leah bij het zoeken naar een huisdier voor het leven, ontmoet de magische Ziffilon van Kaz en ga goed zitten voor de Ongetemde Talentenjacht met Tala, Nahal, Nazboo en meer!

 
MAART

21-03-2018

The Snowman

Michael Fassbender is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo NesbØ. Wanneer Harry Hole de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Rebecca Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

21-03-2018

Ingrid Goes West

Ingrid Goes West is een messcherpe, hilarische zwarte satire over de moderne wereld van de sociale media, die bewijst dat #perfect zijn niet zo geweldig is als men beweert. Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza – Dirty Grandpa, Life After Beth) is een doorgeslagen stalker die “likes” verwart met serieuze relaties, en Taylor Sloane (Elizabeth Olsen – Godzilla, Avengers: Age of Ultron) een van Instagram bekende “influencer”. Taylors uitgekiende boho levensstijl wordt Ingrids nieuwe obsessie. Als Ingrid naar LA verhuist en erin slaagt om Taylors leven binnen te dringen, gaat het met hun relatie snel bergafwaarts van #BFF naar #WTF.

21-03-2018

The Expanse: Seizoen 1

The Expanse is een thriller die zich 200 jaar in de toekomst afspeelt, nadat de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd. Een geharde detective (Thomas Jane, Hung) en een kapitein van een schip (Steven Strait, Magic City) bundelen hun krachten voor een opdracht die begint met een vermiste jonge vrouw en evolueert naar een race door het zonnestelsel om de grootste samenzwering die de mens ooit heeft gezien bloot te leggen.

21-03-2018

Zoo: Seizoen 2

James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Billy Burke en Nora Arnezeder zijn terug in seizoen twee van de spannende serie Zoo. Er wordt al jaren gejaagd op dieren, dieren gebruikt als slaven en geslacht door mensen... nu is het hun beurt! Wat begon met verschillende aanvallen van dieren is uitgegroeid tot een wereldwijde oorlog tussen mens en dier. Wanneer zoöloog Jackson Oz (Wolk) en zijn team ontdekken dat er een plan is om alle beesten uit te roeien, realiseren zij zich dat mensen nog altijd de gevaarlijkste dieren zijn!

21-03-2018

N.C.I.S. Seizoen 14

Het team van NCIS zit in een overgangsperiode in het 14e seizoen van dit hoog aangeschreven drama. Special Agent Leroy Gibbs (Mark Harmon) van het Major Case Response Team komen nog steeds in actie waar en wanneer er een misdrijf wordt gepleegd met een link naar de Amerikaanse marine. In dit seizoen komen er twee nieuwe agenten het team versterken: Nicholas Torres (Wilmer Valderrama) en Alexandra Quinn (Jennifer Esposito). Clayton Reeves (Duane Henry), de MI6 agent, staat het team ook bij wanneer het om een zaak gaat met internationale repercussies. Van terroristen en huurmoordenaars tot cyber-aanvallen en anti-overheid milities, geen bedreiging is te groot voor het heldhaftige team van NCIS die er alles aan doen om Amerika een veilige plek te maken.

21-03-2018

Hawaii Five-0: Season 7

In seizoen 7 van Hawaii Five-0 krijgt het team te maken met de dodelijkste zaken tot nu toe. McGarrett (Alex O’Loughlin) werkt samen met een profiler van de FBI om de schaakstuk moordenaar op te sporen, al snel worden zij onderdeel van het dodelijke spel. Danny (Scott Caan) beschermt een comateuze getuige van huurmoordenaars. Chin (Daniel Dae Kim) gaat naar Mexico om zijn nichtje te redden van een meedogenloos kartel. Kono (Grace Park) ontdekt een sekssmokkel operatie op het eiland. En Dr. Max Bergman (Masi Oka) neemt afscheid van zijn Hawaii Five-0 familie. Hawaii Five-0 seizoen 7 brengt een vloedgolf aan actie in 25 afleveringen.

21-03-2018

Paw Patrol: Mission PAW

Zet je schrap voor 6 Mission Paw opdrachten, inclusief 2 dubbele afl everingen! De pups worden allemaal spionnen om de Kroon van Blaff erburg te redden van de pup Sweetie. Ze vormen ook een team om de koninklijke troon te vinden, een paleis mysterie op te lossen en meer!

28-03-2018

Inconvenient Sequel: Truth to Power

Tien jaar nadat de Academy Award®-winnende film An Inconvenient Truth klimaatverandering naar de voorgrond bracht van de mainstreamcultuur, blijkt An Inconvenient Truth 2 momenteel relevanter dan ooit. Volg voormalig vicepresident Al Gore in zijn voortdurende strijd, de wereld over reizend om de volgende generatie klimaatvoorvechters te onderwijzen en te inspireren. Deze boeiende vervolgfilm is ontnuchterend en alarmerend en toont dat, hoewel de belangen nog nooit zo groot waren, de oplossingen voor de klimaatcrisis nog steeds binnen handbereik liggen.

28-03-2018

Captain Underpants: The First Epic Movie

DreamWorks Animations Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende comedy voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand.

28-03-2018

Twin Peaks: Limited Event Series

Een kwart eeuw na de eerste uitgave van Twin Peaks is de serie terug. De wereld die je dacht te kennen wordt opgerekt in deze limited event series die je meeneemt naar prachtige, rare plaatsen nog verder weg. Deze uitgave heeft naast de 18 afleveringen van de Showtime serie ontzettend veel exclusieve beelden van achter de schermen, deze laten zien wat er achter het “rode gordijn” schuil gaat en hoe dit buitengewone televisie evenement is gemaakt.

 
APRIL

04-04-2018

Daddy's Home 2

In de sequel van de bioscoophit uit 2015 werken vader Dusty (MARK WAHLBERG) en stiefvader Brad (WILL FERRELL) samen aan een perfecte Kerstmis voor hun kinderen. Hun nieuwe partnerschap wordt op de proef gesteld als Dusty’s traditionele, macho vader (MEL GIBSON) en Brads zachtaardige vader (JOHN LITHGOW) net op tijd arriveren om de feestdagen op stelten te zetten.

18-04-2018

N.C.I.S. Los Angeles S8

Verrassende arrestaties, een spion op de afdeling en een missie die fout gaat in Syrië zorgen ervoor dat alles verandert voor iedereen… voor altijd. In de 23 afl everingen bewijst het elite team van L.A. keer op keer dat zij de dodelijkste bedreigingen in zowel binnen- als buitenland in de kiem kunnen smoren. Met prachtige beelden en geluid, explosieve extra’s is dit de manier om NCIS: Los Angeles nog een keer te ervaren!

18-04-2018

Killjoys S3

De drie premiejagers hebben veel verlies moeten verwerken en nu moeten zij zich voorbereiden op wat hen nog te wachten staat. Spanningen en tragedie hangen boven de J Star System wanneer zij proberen om een leger samen te stellen en zich voor te bereiden op het gevecht…

18-04-2018

The Sinner S1

The Sinner volgt een jonge moeder (Jessica Biel) die, op een uitje met haar man (Christopher Abbott) en zoon, een verrassende geweldadige actie onderneemt waar, ze tot haar ontzetting, geen weet van heeft. Het evenement lanceert een omgekeerde en uiterst verrassende misdaadthriller waarvan de drijvende kracht niet het “wie” of het “wat” is, maar het “waarom”. Een onderzoeker (Bill Pullman) raakt geobsedeerd met het ontdekken van het motief van de vrouw, samen gaan zij op een schrijnende ontdekkingstocht naar het diepst van haar psyche en de gewelddadige geheimen uit haar verleden.

 
MEI

02-05-2018

A Ghost Story

Every love story is A Ghost Story. Een onlangs overleden man (Academy Award®–winnaar Casey Affleck) keert als een spookverschijning terug naar huis om zijn vrouw (Rooney Mara) te troosten. Daar ontdekt hij dat hij niet meer aan tijd gebonden is, en dat hij als gevolg machteloos toe moet kijken hoe het leven dat hij kende en de vrouw die hij liefhad langzaam van hem wegglijden

02-05-2018

Pitch Perfect 3

In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog een laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken

16-05-2018

Modern Life is Rubbish

Liam en Natalie voelden zich tot elkaar aangetrokken door hun gedeelde passie voor muziek. Intussen zijn we tien jaar verder, is hun relatie uitgeblust en hebben ze de beslissing genomen uit elkaar te gaan. Nog eenmaal delen ze iets, letterlijk deze keer: hun muziekcollectie onder elkaar. Toch worden ze steeds samengebracht door de muziek in hun leven.

16-05-2018

Blaze: Wild Wheels - Escape to Animal Island

Laat je innerlijke beest los met deze 4 afl everingen met avonturen van Wild Wheels! Reis af naar een fantastisch eiland waar alleen trucks in dierenvorm ronddolen en Blaze en zijn vrienden veranderen in machtige beesten voor hun wildste races en reddingen tot nu toe!

16-05-2018

Tales of the TMNT: Monsters & Mutants

Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn gemuteerde turtles die getraind zijn door hun rattensensei, Master Splinter, om de vechtsport ninjutsu te beheersen. De reptielenbroers zijn uit de riolen gekropen om de wonderlijke wereld van New York City het hoofd te bieden. Daarbij komen ze oog in oog te staan met slechteriken die nog slechter zijn (en pizza die nog lekkerder smaakt) dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. Door gevechten aan te gaan met Shredder, de Kraang en een boel andere supermachtige mutanten, leren de Turtles hoe ze op zichzelf en elkaar kunnen bouwen terwijl ze zich ontwikkelen tot de helden die ze voorbestemd waren te zijn.

16-05-2018

Shimmer & Shine: Magical Mischief

Ondeugende streken bubbelen naar boven in 8 betoverende verhalen! Wanneer Zeta een manier bedenkt om Leahs stem te stelen, Prinses Samira gevangen te nemen en alle geesten te laten krimpen, moeten Shimmer & Shine samenwerken en magie gebruiken om iedereen te redden! Zie ook hoe Zeta en Prinses Samira elkaar voor het eerst hebben ontmoet!

16-05-2018

Shopkins

Geniet van de vakantie met de hele groep en zie hoe ze gekke bandieten ontmoeten en op nog gekkere avonturen gaan! Kooky Cookie valt middenin een diamantroof en is daarna niet te vinden, de Shoppies gaan in een wilde achtervolging rond de wereld om haar te vinden en de Diamant terug te brengen naar de Koninklijke eigenaar. Zie hoe zij meedoen aan verbazingwekkende uitdagingen en omgaan met Kooky fans die haar naam willen zuiveren. Doe je gordel om voor een Wereldreis die je nooit zult vergeten!

30-05-2018

Downsizing

Als wetenschappers mensen kunnen krimpen tot dertien centimeter als oplossing voor overpopulatie, besluiten Paul (Matt Damon) en Audrey (Kristen Wiig) hun stressvolle levens te verlaten om klein te worden en naar eennieuwe gemeenschap te verhuizen - een keuze die leidt tot grootse avonturen.

30-05-2018

Darkest Hour

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen een van zijn zwaarste beproevingen doorstaan. Hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de niet te stoppen Nazi-troepen West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Ook zijn eigen politieke partij speelt een politiek spelletje tegen hem. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

30-05-2018

Scorpion S3

Het team is terug voor het spannendste seizoen tot nu toe! Elyes Gabel speelt Walter, de eigenzinnige leider van de wonderkinderen die hun intellect gebruiken om ’s werelds grootste problemen op te lossen. Robert Patrick speelt de harde Homeland Security agent Cabe Gallo, Katharine McPhee is te zien als Paige en Eddie Kaye Thomas speelt Toby Curtis in Scorpion seizoen 3