Releases Laatste wijziging 26.04.2017
7 december SING
In een stad die bewoond wordt door dieren, organiseert de koala Buster Moon (Matthew McConaughey) een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden.
19 januari MANCHESTER BY THE SEA
Manchester by the Sea vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeiders gezin uit Massachusetts. Als Lee's (Casey Affleck) oudere broer Joe (Kyle Chandler) overlijdt, wordt hij voogd van zijn neefje.
9 februari FIFTY SHADES DARKER
Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug in zijn leven te komen, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft.
23 maart LIFE
Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars.
29 maart GHOST IN THE SHELL
In GHOST IN THE SHELL is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie.
1 april SMURFS: THE LOST VILLAGE / DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP
In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen.
12 april FAST & FURIOUS 8
Het achtste deel in de populaire Fast & Furious-serie belooft wederom topspektakel. Charlize Theron en Helen Mirren voegen zich als nieuwkomers bij de gevestigde sterrencast die wederom aangevoerd wordt door Vin Diesel en Dwayne Johnson.
20 april GET OUT
Een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders...
1 juni BAYWATCH
Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. De bioscoopuitvoering van de serie die op het hoogtepunt van haar roem de best bekeken tv-serie ter wereld was.
8 juni THE MUMMY
Een prehistorische koningin wordt wakker in haar graftombe onder de woestijn. Haar boosaardigheid is de afgelopen millennia alleen maar toegenomen, en zij brengt onvoorstelbare gruwelen met zich mee. Zal de onverschrokken Tyler Colt (Tom Cruise) haar weten te verslaan?
22 juni TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT
Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.
28 juni DESPICABLE ME 3 / VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3
Een nieuw avontuur van Gru en zijn meiden - in de bioscoop! Met nieuwe bad guys en natuurlijk de eigenwijze Minions.
29 juni BABY DRIVER
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan.
6 juli SPIDER-MAN: HOMECOMING
Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.
27 juli THE DARK TOWER
Revolverheld Roland Deschain (Idris Elba) zoekt een woestijnachtig landschap af op zoek naar The Dark Tower, in de hoop dat hij hiermee zijn met uitsterven bedreigde wereld kan redden. Gebaseerd op de bestselling boekenreeks van Stephen King.
3 augustus GIRLS NIGHT OUT
In de gewaagde comedy GIRLS NIGHT OUT komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper vermoorden...
9 augustusTHE EMOJI MOVIE / DE EMOJI FILM
DE EMOJI FILM (The Emoji Movie) laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji's "normaal" te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Hackie.
17 augustus ATOMIC BLONDE
Een agente van de Britse geheime dienst MI6 wordt tijdens de Koude Oorlog naar Berlijn gestuurd om de moord op een collega te onderzoeken, en om een lijst met dubbelspionnen op te sporen. Gebaseerd op de graphic novel van Antony Johnston.
31 augustusAMERICAN MADE
AMERICAN MADE is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.
7 septemberTHE BEGUILED
Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog wordt een soldaat van de noordelijke Unie in een zuidelijke staat gevangen gehouden in een meisjeskostschool van de Confederatie.
14 septemberTHE SOLUTREAN
Een overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.
21 septemberVICTORIA AND ABDUL
Koningin Victoria sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met een jonge bediende uit India genaamd Abdul Karim. Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen's Closest Confidant van Shrabani Basu.
28 septemberFLATLINERS
Een stel studenten geneeskunde experimenteert met bijna-dood ervaringen die met trauma's uit het verleden te maken hebben. De duistere gevolgen van deze experimenten blijken echter levensbedreigend.
5 oktober BLADE RUNNER 2049
Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. De regie is in handen van Denis Villeneuve (Arrival, Sicario, Prisoners) en de film wordt geproduceerd door Ridley Scott. Ook in deze Blade Runner wordt Nederland mooi vertegenwoordigd in de vorm van Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen.
12 oktoberMOTHER!
19 oktoberTHE SNOWMAN
Detective Harry Hole (Michael Fassbender) onderzoekt de zaak van een vermiste vrouw wiens roze sjaal op een onheilspellend ogende sneeuwpop wordt aangetroffen. Verfilming van de succesvolle thriller van Jo Nesbø waarvan wereldwijd maar liefst 23 miljoen exemplaren zijn verkocht.
26 oktoberHALF TO DEATH
9 novemberDADDY'S HOME 2
Met Mark Wahlberg en Will Ferrell.
30 november2017 CLOVERFIELD MOVIE
Een angstaanjagende ontdekking dwingt een team astronauten om te vechten voor hun leven terwijl hun werkelijkheid veranderd wordt.
7 decemberHE'S OUT THERE
13 decemberTHE STAR
Animatiefilm over een klein maar dapper ezeltje en zijn dierenvrienden, die samen de onbezongen helden worden van de allereerste Kerst.
21 decemberJUMANJI
Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die JUMANJI heet. Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.
21 decemberDOWNSIZING
Regie van Alexander Payne. Met Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz, Jason Sudeikis, Neil Patrick Harris, Alec Baldwin.
21 decemberPITCH PERFECT 3
Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.

VERWACHT 2017

ANNIHILATION
ALL SAINTS
BOOK OF HENRY
CALL ME BY YOUR NAME
GIRLS TRIP
AN INCONVENIENT TRUTH 2
LET IT SNOW
LOOKING FOR ALASKA