Releases Laatste wijziging 21.03.2018
21 december JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE
Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die JUMANJI heet. Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.
11 januari CALL ME BY YOUR NAME
De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio's geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend.
18 januari DARKEST HOUR
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.
7 februari FIFTY SHADES FREED
Het laatste hoofdstuk...
9 februari TED & HET GEHEIM VAN KONING MIDAS
Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.
1 maart PHANTOM THREAD
Nu in voorpremière.
De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock.
21 maart
(voorpremière)
PACIFIC RIM UPRISING
De piloten van de torenhoge Jaeger-robots gaan wederom de strijd aan met de kolossale kaiju-monsters.
22 maart MARY MAGDALENE
MARY MAGDALENE is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.
23 maart
(voorpremière)
PIETER KONIJN
Verfilming van Beatrix Potter's tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.
5 april LADY BIRD
Vanaf 8 februari in voorpremière
Christine "Lady Bird" McPherson (Saoirse Ronan) zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder (Laurie Metcalf), maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt.
12 april
(voorpremière)
A QUIET PLACE
Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.
13 april
(voorpremière)
SHERLOCK GNOMES
Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.
13 april
(voorpremière)
BLOCKERS
Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.
3 mei TRUTH OR DARE
Tell the truth, or you die. Do the dare, or you die. Refuse to play...
14 mei THE BIG LEBOWSKI
Op The Dude Day (maandag 14 mei) keert The Big Lebowski terug in de Nederlandse bioscopen om zijn twintigste verjaardag te vieren.
7 juni JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM
Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.
5 juli THE FIRST PURGE
"Daddy, I want to purge too"
12 juli SKYSCRAPER
Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld.
18 juli MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN
Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James en Cher.
25 juli HOTEL TRANSYLVANIA 3/ HOTEL TRANSSYLVANIË 3
In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.
2 augustus MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT
Goede bedoelingen blijken zich vaak tegen je te keren.
16 augustusTHE EQUALIZER 2
30 augustus SLENDER MAN
In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur SLENDER MAN niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist wordt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.
13 september ALPHA
Een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.
13 septemberMARY QUEEN OF SCOTS
20 septemberJOHNNY ENGLISH 3
27 septemberTHE LITTLE STRANGER
4 oktoberBOY ERASED
4 oktober VENOM
Bekijk de teaser trailer.
11 oktoberFIRST MAN
11 oktoberGOOSEBUMPS HORRORLAND
18 oktoberNIGHT SCHOOL
25 oktoberTHE GIRL IN THE SPIDER'S WEB
25 oktoberOVERLORD
1 novemberHALLOWEEN
8 novemberWHITE BOY RICK
Het waargebeurde verhaal van Richard Wershe Jr (Matthew McConaughey), die in de jaren tachtig als informant voor de politie undercover ging in de Amerikaanse drugshandel.
28 november THE GRINCH
De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.
13 december MORTAL ENGINES
Peter Jackson presenteert een nieuw episch avontuur. Ontdek de wereld van #MortalEngines.
20 decemberSPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
20 decemberBUMBLEBEE

VERWACHT 2018

CADAVER
JULIET, NAKED
PUZZLE
SEARCH
SUPERFLY