Releases Laatste wijziging 11.12.2017
5 oktober BLADE RUNNER 2049
Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. De regie is in handen van Denis Villeneuve (Arrival, Sicario, Prisoners) en de film wordt geproduceerd door Ridley Scott. Ook in deze Blade Runner wordt Nederland mooi vertegenwoordigd in de vorm van Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen.
2 november THE SNOWMAN
Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.
9 november DADDY'S HOME 2
Nadat vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) in de hitkomedie Daddy's Home continu met elkaar op de vuist gingen, lijken ze in dit vervolg eindelijk de strijdbijl begraven te hebben.
9 november FLATLINERS
Een stel studenten geneeskunde experimenteert met bijna-dood ervaringen die met trauma's uit het verleden te maken hebben. De duistere gevolgen van deze experimenten blijken echter levensbedreigend.
16 november A GHOST STORY
Met A Ghost Story brengt de veelgeprezen regisseur David Lowery (Ain't Them Bodies Saints, Pete's Dragon) een unieke overpeinzing van nalatenschap, verlies en de essentiële menselijke behoefte aan genegenheid en een betekenisvol leven.
23 november AN INCONVENIENT TRUTH 2
Tien jaar nadat AN INCONVENIENT TRUTH klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn.
21 december JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE
Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die JUMANJI heet. Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.
21 december PITCH PERFECT 3
Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.

2018

11 januari CALL ME BY YOUR NAME
De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio's geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend.
11 januari INSIDIOUS: THE LAST KEY
De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met INSIDIOUS: THE LAST KEY. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.
18 januari DARKEST HOUR
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.
25 januari DOWNSIZING
In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren. Al snel komen mensen erachter dat ze in een miniatuurwereld meer waar voor hun geld kunnen krijgen.
1 februari2017 CLOVERFIELD MOVIE
Een angstaanjagende ontdekking dwingt een team astronauten om te vechten voor hun leven terwijl hun werkelijkheid veranderd wordt.
7 februari FIFTY SHADES FREED
Het laatste hoofdstuk...
14 februariTAD THE LOST EXPLORER AND THE SECRET OF KING MIDAS
TED & HET GEHEIM VAN KONING MIDAS
22 februari ANNIHILATION
Gebaseerd op de bestseller Southern Reach Trilogy, Annihilation van Jeff VanderMeer, met Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny en Oscar Isaac.
1 maartPHANTOM THREAD
8 maart ALPHA
Een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.
22 maartACTION POINT
Wat zou er gebeuren als Johnny Knoxville uit Jackass samen met zijn al net zo onverantwoordelijke vrienden een eigen pretpark zou bedenken? Bereid je voor op veel actie, hilariteit en spectaculaire stunts.
22 maartMARY MAGDALENE
22 maart PACIFIC RIM: UPRISING
De piloten van de torenhoge Jaeger-robots gaan wederom de strijd aan met de kolossale kaiju-monsters.
28 maartPETER RABBIT / PIETER KONIJN
Verfilming van Beatrix Potter's tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.
5 aprilLADY BIRD
18 aprilSHERLOCK GNOMES
Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.
19 aprilBLOCKERS
3 meiBLUMHOUSE’S TRUTH OR DARE
10 meiA QUIET PLACE
17 mei PROUD MARY
Huurmoordenaar Mary Goodwin (Taraji P. Henson) ontdekt haar zachtere kant wanneer zij tijdens een klus die verkeerd loopt een jongetje ontmoet.
24 meiSLENDERMAN
7 juni JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM
Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.
12 juliSKYSCRAPER
19 juliMAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN
25 juliHOTEL TRANSYLVANIA 3/TRANSSYLVANIË 3
2 augustusMISSION: IMPOSSIBLE 6
9 augustusSCARFACE
16 augustusBARBIE
23 augustusTHE EQUALIZER 2
30 augustusCADAVER
13 septemberMARY QUEEN OF SCOTS
27 septemberGOOSEBUMPS HORRORLAND
27 septemberTHE LITTLE STRANGER
4 oktoberBOY ERASED
4 oktoberVENOM
11 oktoberFIRST MAN
18 oktoberGIRL IN THE SPIDER'S WEB
18 oktoberNIGHT SCHOOL
25 oktoberOVERLORD
1 novemberHALLOWEEN
8 novemberWHITE BOY RICK
Het waargebeurde verhaal van Richard Wershe Jr (Matthew McConaughey), die in de jaren tachtig als informant voor de politie undercover ging in de Amerikaanse drugshandel.
28 novemberTHE GRINCH
29 novemberHOLMES & WATSON
13 decemberMORTAL ENGINES
20 decemberSPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
20 decemberBUMBLEBEE