Releases Laatste wijziging 28.06.2017
1 april SMURFS: THE LOST VILLAGE / DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP
In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen.
12 april FAST & FURIOUS 8
Het achtste deel in de populaire Fast & Furious-serie belooft wederom topspektakel. Charlize Theron en Helen Mirren voegen zich als nieuwkomers bij de gevestigde sterrencast die wederom aangevoerd wordt door Vin Diesel en Dwayne Johnson.
31 mei BAYWATCH
Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. De bioscoopuitvoering van de serie die op het hoogtepunt van haar roem de best bekeken tv-serie ter wereld was.
7 juni THE MUMMY
Een prehistorische koningin wordt wakker in haar graftombe onder de woestijn. Haar boosaardigheid is de afgelopen millennia alleen maar toegenomen, en zij brengt onvoorstelbare gruwelen met zich mee. Zal de onverschrokken Tyler Colt (Tom Cruise) haar weten te verslaan?
21 juni TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT
Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.
24 juni DESPICABLE ME 3 / VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3
Een nieuw avontuur van Gru en zijn meiden - in de bioscoop! Met nieuwe bad guys en natuurlijk de eigenwijze Minions.
29 juni BABY DRIVER
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan.
5 juli SPIDER-MAN: HOMECOMING
Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.
27 juli GIRLS NIGHT OUT
In de gewaagde comedy GIRLS NIGHT OUT komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper vermoorden...
27 juli PARIS CAN WAIT
Een vrouw gaat met een Franse collega van haar man, op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Onderweg maakt Anne kennis met de Franse cultuur en keuken.
3 augustus THE DARK TOWER
Revolverheld Roland Deschain (Idris Elba) zoekt een woestijnachtig landschap af op zoek naar The Dark Tower, in de hoop dat hij hiermee zijn met uitsterven bedreigde wereld kan redden. Gebaseerd op de bestselling boekenreeks van Stephen King.
9 augustus THE EMOJI MOVIE / DE EMOJI FILM
DE EMOJI FILM (The Emoji Movie) laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji's "normaal" te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Hackie.
10 augustus ATOMIC BLONDE
Een agente van de Britse geheime dienst MI6 wordt tijdens de Koude Oorlog naar Berlijn gestuurd om de moord op een collega te onderzoeken, en om een lijst met dubbelspionnen op te sporen. Gebaseerd op de graphic novel van Antony Johnston.
31 augustus AMERICAN MADE
AMERICAN MADE is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.
7 september THE BEGUILED
Een meisjesinternaat in het Zuiden tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden.
21 september VICTORIA AND ABDUL
Koningin Victoria sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met een jonge bediende uit India genaamd Abdul Karim. Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen's Closest Confidant van Shrabani Basu.
28 september FLATLINERS
Een stel studenten geneeskunde experimenteert met bijna-dood ervaringen die met trauma's uit het verleden te maken hebben. De duistere gevolgen van deze experimenten blijken echter levensbedreigend.
5 oktober BLADE RUNNER 2049
Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. De regie is in handen van Denis Villeneuve (Arrival, Sicario, Prisoners) en de film wordt geproduceerd door Ridley Scott. Ook in deze Blade Runner wordt Nederland mooi vertegenwoordigd in de vorm van Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen.
5 oktoberAN INCONVENIENT TRUTH 2
12 oktoberHAPPY DEATH DAY
12 oktoberMOTHER!
19 oktoberBRIGSBY BEAR
19 oktoberTHE SNOWMAN
Detective Harry Hole (Michael Fassbender) onderzoekt de zaak van een vermiste vrouw wiens roze sjaal op een onheilspellend ogende sneeuwpop wordt aangetroffen. Verfilming van de succesvolle thriller van Jo Nesbø waarvan wereldwijd maar liefst 23 miljoen exemplaren zijn verkocht.
26 oktoberHALF TO DEATH
9 novemberDADDY'S HOME 2
Met Mark Wahlberg en Will Ferrell.
30 november2017 CLOVERFIELD MOVIE
Een angstaanjagende ontdekking dwingt een team astronauten om te vechten voor hun leven terwijl hun werkelijkheid veranderd wordt.
13 decemberTHE STAR
Animatiefilm over een klein maar dapper ezeltje en zijn dierenvrienden, die samen de onbezongen helden worden van de allereerste Kerst.
21 decemberJUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE
Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die JUMANJI heet. Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.
21 december PITCH PERFECT 3
Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.

VERWACHT 2017

ANNIHILATION
ALL SAINTS
BOOK OF HENRY
GIRLS TRIP
HE'S OUT THERE
LOOKING FOR ALASKA