Releases Laatste wijziging 18.01.2019
29 november THE GRINCH
De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.
13 december SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
Enter a universe where more than one wears the mask.
20 december BUMBLEBEE
Deze nieuwe actie- avonturenfilm begint in 1987, als Bumblebee zich schuilt houdt in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie (Hailee Steinfeld), een avontuurlijke tiener, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee.
3 januari WHITE BOY RICK
Het waargebeurde verhaal van Richard Wershe Jr, die in de jaren tachtig als informant voor de politie undercover ging in de Amerikaanse drugshandel.
10 januari WELCOME TO MARWEN
Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen.
12 januari HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 / HOE TEM JE EEN DRAAK 3
Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken.
17 januari MARY QUEEN OF SCOTS
Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Op haar zestiende werd ze koningin van Frankrijk, op haar achttiende was ze al weduwe. Toch weerstond ze de druk om opnieuw in het huwelijk te treden. In plaats daarvan keerde ze terug naar haar geboorteland Schotland waar ze de troon opeiste.
17 januari
vanaf 11 januari in voorpremiêre
NOBODY'S FOOL
Nieuwe comedy van regisseur Tyler Perry over Tanya (Tiffany Haddish, Girls Trip, Night School), die net uit de gevangenis komt en herenigd wordt met haar zus Danica (Tika Sumpter, Ride Along films).
25 januari in voorpremiêre INSTANT FAMILY
Mark Wahlberg en Rose Byrne spelen in deze komedie een echtpaar dat drie kinderen adopteert. Al snel beseffen ze dat ze niet weten waar ze aan zijn begonnen.
27 januari SCHINDLER'S LIST 25TH ANNIVERSARY
Vanaf 27 januari (Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust) keert Schindler's List terug in de Nederlandse bioscopen.
14 februari HAPPY DEATH DAY 2U
Deze keer ontdekt Tree dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.
28 februari ESCAPE ROOM
In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke ESCAPE ROOM terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.
28 februari RHYTHM SECTION
7 maart THE FRONT RUNNER
Hugh Jackman speelt de charismatische politicus Gary Hart in THE FRONT RUNNER van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno). De film volgt de opkomst en ondergang van deze senator, die de harten van jonge kiezers veroverde en de favoriet werd om bij de presidentsverkiezingen van 1988 de kandidaat te worden voor de Democraten.
14 maart WHAT MEN WANT
Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld.
21 maart GREYHOUND
21 maart US
De nieuwe thriller van Jordan Peele, Oscarwinnaar en regisseur van Get Out.
4 april FIGHTING WITH MY FAMILY
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
4 april PET SEMATARY
De familie Creed verhuist naar het platteland waar buurtbewoners hun al snel inlichten over de onheilspellende dierenbegraafplaats vlak bij hun nieuwe huis.
11 april LITTLE
She woke up like this.
11 april THE WHITE CROW
12 april WONDER PARK
Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt.
16 mei THE HUSTLE
23 mei BRIGHTBURN
30 mei ROCKETMAN
5 juni SECRET LIFE OF PETS 2 / HUISDIERGEHEIMEN 2
20 juni MEN IN BLACK INTERNATIONAL
4 juli SPIDER-MAN: FAR FROM HOME
Spider-Man komt naar Europa.
11 juli GRUDGE
25 juli LIMITED PARTNERS
15 augustus ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
21 augustus ANGRY BIRDS MOVIE 2
21 augustus DORA THE EXPLORER
22 augustus GOOD BOYS
12 september DOWNTON ABBEY
26 september THE HUNT
3 oktober GEMINI MAN
10 oktober ABOMINABLE
10 oktober ARE YOU AFRAID OF THE DARK?
24 oktober A BEAUTIFUL DAY IN THE NEIGHBORHOOD
31 oktober CHARLIE'S ANGELS
7 november ZOMBIELAND 2
14 november OVERCOMER
21 november LAST CHRISTMAS
5 december THE ADDAMS FAMILY
12 december MASTERS OF THE UNIVERSE
12 december SONIC THE HEDGEHOG
19 december CATS
19 december JUMANJI SEQUEL

VERWACHT 2019

BODY CAM
CRAWL
HARRIET
MISS BALA
SORRY TO BOTHER YOU