Releases Laatste wijziging 19.01.2018
21 december JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE
Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die JUMANJI heet. Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.
21 december PITCH PERFECT 3
Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.
11 januari CALL ME BY YOUR NAME
De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio's geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend.
11 januari INSIDIOUS: THE LAST KEY
De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met INSIDIOUS: THE LAST KEY. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.
18 januari DARKEST HOUR
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.
19 januari DOWNSIZING
In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren. Al snel komen mensen erachter dat ze in een miniatuurwereld meer waar voor hun geld kunnen krijgen.
7 februari FIFTY SHADES FREED
Het laatste hoofdstuk...
9 februari TED & HET GEHEIM VAN KONING MIDAS
Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.
1 maart PHANTOM THREAD
De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock.
22 maart MARY MAGDALENE
MARY MAGDALENE is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.
22 maart PACIFIC RIM: UPRISING
De piloten van de torenhoge Jaeger-robots gaan wederom de strijd aan met de kolossale kaiju-monsters.
28 maart PIETER KONIJN
Verfilming van Beatrix Potter's tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen.
5 april LADY BIRD
Vanaf 8 februari in voorpremière
Christine "Lady Bird" McPherson (Saoirse Ronan) zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder (Laurie Metcalf), maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt.
12 april A QUIET PLACE
Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.
18 april SHERLOCK GNOMES
Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.
19 april BLOCKERS
Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.
19 aprilGOD PARTICLE
Een angstaanjagende ontdekking dwingt een team astronauten om te vechten voor hun leven terwijl hun werkelijkheid veranderd wordt.
3 mei TRUTH OR DARE
Tell the truth, or you die. Do the dare, or you die. Refuse to play...
17 mei PROUD MARY
Huurmoordenaar Mary Goodwin (Taraji P. Henson) ontdekt haar zachtere kant wanneer zij tijdens een klus die verkeerd loopt een jongetje ontmoet.
24 mei SLENDER MAN
In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur SLENDER MAN niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist wordt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.
7 juni JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM
Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.
21 juniACTION POINT
Wat zou er gebeuren als Johnny Knoxville uit Jackass samen met zijn al net zo onverantwoordelijke vrienden een eigen pretpark zou bedenken? Bereid je voor op veel actie, hilariteit en spectaculaire stunts.
12 juliSKYSCRAPER
19 juliMAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN
25 juliHOTEL TRANSYLVANIA 3/TRANSSYLVANIË 3
2 augustusMISSION: IMPOSSIBLE 6
9 augustusSCARFACE
16 augustusBARBIE
23 augustusTHE EQUALIZER 2
30 augustusCADAVER
13 september ALPHA
Een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.
13 septemberMARY QUEEN OF SCOTS
20 septemberJOHNNY ENGLISH 3
27 septemberTHE LITTLE STRANGER
4 oktoberBOY ERASED
4 oktoberVENOM
11 oktoberFIRST MAN
11 oktoberGOOSEBUMPS HORRORLAND
18 oktoberGIRL IN THE SPIDER'S WEB
18 oktoberNIGHT SCHOOL
25 oktoberOVERLORD
1 novemberHALLOWEEN
8 novemberWHITE BOY RICK
Het waargebeurde verhaal van Richard Wershe Jr (Matthew McConaughey), die in de jaren tachtig als informant voor de politie undercover ging in de Amerikaanse drugshandel.
28 novemberTHE GRINCH
29 novemberHOLMES & WATSON
13 decemberMORTAL ENGINES
20 decemberSPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
20 decemberBUMBLEBEE