Releases Laatste wijziging 18.08.2017
31 mei BAYWATCH
Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. De bioscoopuitvoering van de serie die op het hoogtepunt van haar roem de best bekeken tv-serie ter wereld was.
21 juni TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT
Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.
24 juni DESPICABLE ME 3 / VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3
Een nieuw avontuur van Gru en zijn meiden - in de bioscoop! Met nieuwe bad guys en natuurlijk de eigenwijze Minions.
29 juni BABY DRIVER
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan.
5 juli SPIDER-MAN: HOMECOMING
Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.
27 juli GIRLS NIGHT OUT
In de gewaagde comedy GIRLS NIGHT OUT komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper vermoorden...
27 juli PARIS CAN WAIT
Een vrouw gaat met een Franse collega van haar man, op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Onderweg maakt Anne kennis met de Franse cultuur en keuken.
4 augustus ATOMIC BLONDE
Een agente van de Britse geheime dienst MI6 wordt tijdens de Koude Oorlog naar Berlijn gestuurd om de moord op een collega te onderzoeken, en om een lijst met dubbelspionnen op te sporen. Gebaseerd op de graphic novel van Antony Johnston.
5 augustus THE EMOJI MOVIE / DE EMOJI FILM
DE EMOJI FILM (The Emoji Movie) laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji's "normaal" te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Hackie.
18 augustus THE DARK TOWER
Revolverheld Roland Deschain (Idris Elba) zoekt een woestijnachtig landschap af op zoek naar The Dark Tower, in de hoop dat hij hiermee zijn met uitsterven bedreigde wereld kan redden. Gebaseerd op de bestselling boekenreeks van Stephen King.
31 augustus AMERICAN MADE
AMERICAN MADE is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.
1 september GIRLS TRIP
Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.
7 september THE BEGUILED
Een meisjesinternaat in het Zuiden tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden.
14 september mother!
De nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky (Requim for a Dream, Noah, Black Swan) met o.a. Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Domhnall Gleeson, Michelle Pfeiffer en Brian Gleeson.
21 september VICTORIA AND ABDUL
Koningin Victoria sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met een jonge bediende uit India genaamd Abdul Karim. Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen's Closest Confidant van Shrabani Basu.
28 september FLATLINERS
Een stel studenten geneeskunde experimenteert met bijna-dood ervaringen die met trauma's uit het verleden te maken hebben. De duistere gevolgen van deze experimenten blijken echter levensbedreigend.
5 oktober BLADE RUNNER 2049
Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. De regie is in handen van Denis Villeneuve (Arrival, Sicario, Prisoners) en de film wordt geproduceerd door Ridley Scott. Ook in deze Blade Runner wordt Nederland mooi vertegenwoordigd in de vorm van Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen.
12 oktober HAPPY DEATH DAY
In HAPPY DEATH DAY speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.
19 oktober BRIGSBY BEAR
Brigsby Bear met o.a. Kyle Mooney, Beck Bennett, Claire Danes, Mark Hamill, Jorge Lendeborg Jr. en Greg Kinnear.
19 oktober THE SNOWMAN
Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.
9 november DADDY'S HOME 2
Nadat vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) in de hitkomedie Daddy's Home continu met elkaar op de vuist gingen, lijken ze in dit vervolg eindelijk de strijdbijl begraven te hebben.
23 november AN INCONVENIENT TRUTH 2
Tien jaar nadat AN INCONVENIENT TRUTH klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn.
13 decemberTHE STAR
Animatiefilm over een klein maar dapper ezeltje en zijn dierenvrienden, die samen de onbezongen helden worden van de allereerste Kerst.
21 december JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE
Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die JUMANJI heet. Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.
21 december PITCH PERFECT 3
Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.

VERWACHT 2017

ALL SAINTS
GHOST STORY
LOOKING FOR ALASKA

2018

4 januariROMAN ISRAEL, ESQ.
11 januariCALL ME BY YOUR NAME
18 januariPROUD MARY
18 januari DARKEST HOUR
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.
25 januariEXTINCTION
25 januariDOWNSIZING
1 februari2017 CLOVERFIELD MOVIE
Een angstaanjagende ontdekking dwingt een team astronauten om te vechten voor hun leven terwijl hun werkelijkheid veranderd wordt.
8 februariFIFTY SHADES FREED
15 februariTAD THE LOST EXPLORER AND THE SECRET OF KING MIDAS
15 februariWHITE BOY RICK
22 februariANNIHILATION
22 februariPACIFIC RIM: UPRISING
22 maartACTION POINT
22 maartMARY MAGDALENE
29 maartPETER RABBIT
8 maart ALPHA
Een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.
19 aprilTHE PACT
19 aprilSHERLOCK GNOMES
10 meiA QUIET PLACE
24 meiSLENDERMAN
7 juniJURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM
12 juliBARBIE
12 juliSKYSCRAPER
19 juliMAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!
26 juliHOTEL TRANSYLVANIA 3/TRANSSYLVANIË 3
2 augustusMISSION: IMPOSSIBLE 6
9 augustusSCARFACE
23 augustusHOLMES & WATSON
30 augustusCADAVER
6 septemberTHE NIGHTINGALE
13 septemberTHE EQUALIZER 2
27 septemberGOOSEBUMPS HORRORLAND
4 oktoberVENOM
11 oktoberFIRST MAN
18 oktoberGIRL IN THE SPIDER'S WEB
18 oktoberNIGHT SCHOOL
25 oktoberOVERLORD
8 novemberBAD BOYS FOR LIFE
5 decemberTHE GRINCH
13 decemberMORTAL ENGINES
20 decemberANIMATED SPIDER-MAN
20 decemberBUMBLEBEE

VERWACHT 2018

INSIDIOUS: CHAPTER 4
GREYHOUND
THE LITTLE STRANGER
TRIPLE FRONTIER