maart

15 maart

KUNG FU PANDA 4

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei.

april

4 april

GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE

In GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York.

11 april

HOUSEKEEPING FOR BEGINNERS

De veelgeprezen filmmaker Goran Stolevski komt met een film die de universele waarden van familie onderzoekt, zowel onze biologische familie als de familie die we zelf uitkiezen

24 april

THE FALL GUY

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak.

mei

2 mei

TAROT

Wanneer een groep overmoedige vrienden de heilige regel van tarotlezingen schendt (gebruik nooit het spel kaarten van iemand anders), ontketenen ze ongemerkt een gruwelijk kwaad dat in de kaarten gevangenzat.

11 mei

IF

IF (IMAGINARY FRIENDS), die ook in de Nederlands gesproken versie wordt uitgebracht onder de titel FANTASIEVRIENDJES, gaat over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien.

22 mei

GARFIELD

Garfield (met de stem van Chris Pratt), de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur!

30 mei

HAIKYU!! The Dumpster Battle

HAIKYU!! The Dumpster Battle is de vijfde film in de anime-franchise en draait om de spectaculaire volleybalwedstrijd tussen Karasuno en Nekoma High School in het kader van het nationale toernooi.

juni

5 juni

BAD BOYS: RIDE OR DIE

Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

6 juni

THE ROYAL HOTEL

Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) zijn beste vriendinnen die backpacken in Australië.

27 juni

A QUIET PLACE: DAY ONE

Experience the day the world went quiet.

28 juni

DESPICABLE ME 4

Gru en zijn familie keren terug in DESPICABLE ME 4 met stemrollen voor o.a. Steve Carrell (Gru), Kristen Wiig (Lucy) en Will Ferrell en Sofia Vergara als Gru’s nieuwe vijand/tegenstanders Maxime Le Mal en Valentina.

juli

4 juli

THE BIKERIDERS

The Bikeriders volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals.

10 juli

FLY ME TO THE MOON

Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen.

11 juli

BLUE LOCK THE MOVIE -EPISODE NAGI-

Mikage Reo, een klasgenoot die ervan droomt om de wereldbeker te winnen, ontdekt Nagi’s verborgen talent en spoort hem aan om te gaan voetballen en zijn uitzonderlijke talent aan iedereen te laten zien.

18 juli

THELMA

25 juli

MaXXXine

augustus

8 augustus

IT ENDS WITH US

Het eerste, besteller boek van Colleen Hoover dat verfilmd is, vertelt het meeslepende verhaal van een vrouw die na een traumatische jeugd opnieuw wil beginnen in Boston, waar ze hoopt haar droom van een eigen bloemenzaak waar te maken.

september

12 september

SPEAK NO EVIL

Een bloedstollende thriller met in de hoofdrol BAFTA-winnaar James McAvoy (Split, Glass) in een meeslepende rol als de charismatische, alfamannelijke landgoedeigenaar wiens buitensporige gastvrijheid een onderhuidse duisternis verbergt.

19 september

TRANSFORMERS ONE

De langverwachte origin story over hoe Orion Pax en D-16, iconische personages binnen het TRANSFORMERS-universum, van wapenbroeders uitgroeiden tot gezworen vijanden.

oktober

9 oktober

THE WILD ROBOT

DE WILDE ROBOT Dit spectaculaire avontuur volgt een robot—ROZZUM unit 7134, oftewel “Roz” — op haar reis. Na een schipbreuk strandt ze op een onbewoond eiland en moet ze zich zien te redden in de wildernis.

16 oktober

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

24 oktober

Venom: The Last Dance

Eddie en Venom zijn op de vlucht voor hun thuiswerelden, maar als het net zich langzaam sluit, worden ze gedwongen een ingrijpende beslissing te nemen die het einde inluidt van de ‘laatste dans’ van Venom en Eddie.

november

7 november

PIECE BY PIECE

PIECE BY PIECE is een ongekende filmervaring waarin de genialiteit en creativiteit van Pharrell Williams blokje voor blokje met LEGO tot leven worden gebracht. Want een traditionele biopic is niks voor Pharrell.

28 november

WICKED

WICKED is al twintig jaar een van de meest geliefde musicals in het theater en is deze kerst nu eindelijk op het witte doek te bewonderen als een spectaculaire film.

december

12 december

KRAVEN THE HUNTER

KRAVEN THE HUNTER is het intense verhaal over hoe en waarom een van de meest iconische Marvel villains is geworden wie hij is.

18 december

SONIC THE HEDGEHOG 3

2025

2 januari

NOSFERATU

16 januari

WOLF MAN

29 januari

DOG MAN

13 februari

BRIDGET JONES: MAD ABOUT THE BOY

27 februari

WITH LOVE

13 maart

NOVOCAINE

17 april

MICHAEL

15 mei

M3GAN 2.0

22 mei

MISSION: IMPOSSIBLE - DEAD RECKONING PART TWO

29 mei

KARATE KID

11 juni

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON

26 juni

THE BLACK PHONE 2

3 juli

JURASSIC WORLD

30 juli

THE BAD GUYS 2

7 augustus

VICIOUS

14 augustus

ANIMAL FRIENDS

8 oktober

GABBY'S DOLLHOUSE: THE MOVIE

27 november

WICKED- PART TWO

18 december

THE SPONGEBOB MOVIE: SEARCH FOR SQUAREPANTS

Zoeken naar films of acteurs
Archief