juni

24 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

september

23 september

SMILE

Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren.

28 september

TICKET TO PARADISE

Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten

oktober

12 oktober

THE WOMAN KING

Het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid.

20 oktober

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

Het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

27 oktober

The Invitation

Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test... en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had.

november

24 november

SHE SAID

De twee keer voor een Oscar® genomineerde Carey Mulligan en Zoe Kazan spelen Megan Twohey en Jodi Kantor, de twee journalisten van de New York Times die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceerden.

30 november

violent night

Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman.

december

3 december

Wil de Krokodil

Wil de Krokodil is een live-action/CGI musical en comedy die het geliefde personage uit de gelijknamige boeken van Bernard Waber introduceert aan een nieuw publiek over de hele wereld.

8 december

ARMAGEDDON TIME

Armageddon Time is een zeer persoonlijk coming-of-age-verhaal van de gerenommeerde filmmaker James Gray over de kracht van familiebanden en het najagen van de ‘American Dream’.

16 december

DE GELAARSDE KAT 2: DE LAATSTE WENS

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH Dit jaar keert onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige terug.

20 december

I WANNA DANCE: THE WHITNEY HOUSTON MOVIE

Een nieuwe film over overleden popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres.

2023

12 januari

M3GAN

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn.

19 januari

BABYLON

BABYLON, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle (La La Land) is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920 met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol.

2 februari

KNOCK AT THE CABIN

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen...

9 februari

A MAN CALLED OTTO

A MAN CALLED OTTO is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

23 februari

COCAINE BEAR

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert.

23 februari

MISSING

MISSING is een ijzingwekkend mysterie van de makers van Searching dat je als kijker achterlaat met de vraag hoe goed je je dierbaren eigenlijk kent.

23 februari

TILL

TILL is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley's langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiezoek in Mississippi.

2 maart

TÁR

TÁR speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek en draait om Lydia Tár, door velen gezien als een van de grootste levende componisten/dirigenten en de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een vooraanstaand Duits orkest ooit.

30 maart

DUNGEONS & DRAGONS

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

30 maart

SCREAM IV

30 maart

WOMEN TALKING

Vrouwen van een gesloten geloofsgemeenschap proberen de realiteit te verzoenen met hun geloof. Gebaseerd op het boek van Miriam Toews.

5 april

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros.

6 april

RENFIELD

6 april

THE POPE’S EXORCIST

27 april

65

11 mei

BOOK CLUB 2: THE NEXT CHAPTER

18 mei

FAST X

18 mei

love again

1 juni

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part 1)

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke buurt-Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum.

8 juni

STRAYS

8 juni

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

15 juni

NO HARD FEELINGS

6 juli

INSIDIOUS 5

13 juli

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART ONE

Tom Cruise is terug als Ethan Hunt

20 juli

OPPENHEIMER

9 augustus

NINJA TURTLES: TOTALE CHAOS

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM

9 augustus

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM

10 augustus

GRAN TURISMO

23 augustus

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

31 augustus

EQUALIZER 3

4 oktober

TROLLS 3

5 oktober

KRAVEN THE HUNTER

11 oktober

PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE

20 december

THE TIGER'S APPRENTICE

21 december

MIGRATION

2024

15 februari

MADAME WEB

22 mei

GARFIELD

6 juni

KARATE KID

Zoeken naar films of acteurs
Archief