januari

20 januari

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY

Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte.

27 januari

LICORICE PIZZA

LICORICE PIZZA vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman), die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley.

27 januari

NINE DAYS

Na een aantal geroemde en geprezen korte films en muziekvideo’s is het hoogst originele NINE DAYS de eerste lange speelfilm film van de Japans-Braziliaanse regisseur Edson Oda.

februari

3 februari

SCREAM

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

9 februari

SING 2

In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

10 februari

MARRY ME

De romantische comedy MARRY ME is een moderne love story over beroemdheid, het huwelijk en social media.

10 februari

UNCHARTED

Gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan.

16 februari

CLIFFORD: DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG - Als een meisje wenst dat haar kleine rooie puppy maar heel groot en sterk mag worden, verwacht ze natuurlijk niet ineens een vier meter grote hond.

17 februari

JACKASS FOREVER

Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts.

24 februari

BELFAST

Belfast werd geschreven en geregisseerd door Kenneth Branagh en is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig.

24 februari

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

maart

10 maart

CYRANO

Met CYRANO onthaalt regisseur en Oscarwinnaar Joe Wright bioscoopbezoekers op een symfonie van emoties met muziek, romantiek en schoonheid, een nieuwe versie van het tijdloze verhaal over een hartverscheurende driehoeksrelatie

17 maart

DOWNTON ABBEY: A NEW ERA

De populaire TV-serie over de Britse familie Crawley en de mensen die bij hun in dienst zijn, komt opnieuw naar het grote doek. Geliefde personages zoals Robert Crawley (Hugh Bonneville), Lady Mary Crawley (Michelle Dockery) en Tom Branson (Allen Leech) keren terug.

24 maart

AMBULANCE

Een onderscheiden veteraan heeft hard geld nodig om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny.

24 maart

RED ROCKET

Mikey Saber is een afgeschreven porno-acteur zonder geld die zijn leventje in Los Angeles achterlaat om terug te keren naar zijn geboorteplaats in Texas, waar zijn vrouw en schoonmoeder wonen.

24 maart

THE LOST CITY

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken.

30 maart

SONIC THE HEDGEHOG 2

Zet je schrap voor een nieuw avontuur.

april

7 april

BULLET TRAIN

7 april

MORBIUS

In de nieuwe actie-thriller MORBIUS speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages, anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

14 april

THE SPARKS BROTHERS

Maak een muzikale reis met de broers Ron en Russell Mael door vijf bizarre en bijzondere decennia van Sparks: de favoriete band van jouw favoriete band.

27 april

THE BAD GUYS / DE FOUTE JONGENS

In deze nieuwe actiecomedy van DreamWorks Animation, gebaseerd op de boekenreeks Stoute Jongens, staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

28 april

THE NORTHMAN

THE NORTHMAN, de nieuwe film van de visionaire regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een heroïsch actie-epos over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken.

28 april

THIRTEEN LIVES

mei

12 mei

65

26 mei

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

juni

9 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

16 juni

OH HELL NO

23 juni

THE BLACK PHONE

Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder.

29 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

30 juni

WHERE THE CRAWDADS SING

juli

20 juli

UNDER THE BOARDWALK

augustus

11 augustus

BEAST

18 augustus

BROS

18 augustus

MAN FROM TORONTO

18 augustus

SECRET HEADQUARTERS

september

1 september

SAMARITAN

15 september

THE WOMAN KING

21 september

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH

22 september

DARK HARVEST

29 september

MISSION: IMPOSSIBLE 7

29 september

TICKET TO PARADISE

oktober

6 oktober

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SEQUEL

20 oktober

TILL

27 oktober

HALLOWEEN ENDS

november

16 november

LYLE, LYLE, CROCODILE

17 november

SHE SAID

december

21 december

MARIO

22 december

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

2023

8 juni

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

Zoeken naar films of acteurs
Archief