augustus

5 augustus

trolls wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking.

oktober

8 oktober

KAJILLIONAIRE

Zwendelaars Theresa en Robert hebben zesentwintig jaar lang hun enige dochter, Old Dolio, getraind om te stelen en mensen op te lichten.

22 oktober

Connected: De Mitchells Tegen De Machines

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen.

november

12 november

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

26 november

FREAKY

In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher.

26 november

HAPPIEST SEASON

Een romantische komedie over het verlangen naar de acceptatie van je familie, terwijl je toch trouw blijft aan jezelf en je tegelijkertijd probeert om Kerstmis niet te verpesten.

december

3 december

LET HIM GO

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge en zijn vrouw Margaret hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden.

16 december

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

THE CROODS: A NEW AGE De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het riendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

2021

7 januari

COMING 2 AMERICA

7 januari

ESCAPE ROOM 2

13 januari

pieter konijn op de vlucht

PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY - Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

14 januari

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

27 januari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

28 januari

NEWS OF THE WORLD

4 februari

NOBODY

11 februari

CINDERELLA

11 februari

MARRY ME

25 februari

TOM CLANCY'S WITHOUT REMORSE

4 maart

Ghostbusters: Afterlife

In GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

18 maart

MORBIUS

In de nieuwe actie-thriller MORBIUS speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages, anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

24 maart

THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS

1 april

Fast & furious 9

15 april

MONSTER HUNTER

22 april

a quiet place part ii

De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

28 april

VIVO

29 april

LAST NIGHT IN SOHO

20 mei

INFINITE

3 juni

FATHERHOOD

3 juni

MICRONAUTS

10 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

17 juni

SAMARITAN

24 juni

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

30 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

8 juli

THE FOREVER PURGE

8 juli

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

15 juli

UNCHARTED

22 juli

The TOMORROW WAR

4 augustus

HOTEL TRANSSYLVANIË 4

HOTEL TRANSYLVANIA 4

18 augustus

PAW PATROL

2 september

JACKASS 4

16 september

MAN FROM TORONTO

23 september

DARK HARVEST

30 september

BAD GUYS

13 oktober

MY LITTLE PONY MOVIE

14 oktober

HALLOWEEN KILLS

21 oktober

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

3 november

CLIFFORD: DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG - Als een meisje wenst dat haar kleine rooie puppy maar heel groot en sterk mag worden, verwacht ze natuurlijk niet ineens een vier meter grote hond.

18 november

MISSION: IMPOSSIBLE 7

8 december

SING 2

Zoeken naar films of acteurs
Archief