juni

5 juni

DAVID BYRNE’S AMERICAN UTOPIA

Regisseur Spike Lee documenteert de briljante en tijdloze Broadway-show uit 2019 van voormalig Talking Heads-frontman David Byrne, gebaseerd op zijn gelijknamige, meest recente album en tour.

5 juni

NOBODY

Emmy-winnaar Bob Odenkirk speelt Hutch Mansell, een onderschatte en ondergewaardeerde vader en echtgenoot, die de vernederingen van het leven voor lief neemt en nooit voor zichzelf opkomt. Een nobody.

5 juni

pieter konijn op de vlucht

PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY - Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

17 juni

a quiet place part ii

De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

17 juni

LAND

LAND is het filmregiedebuut van de veelgeprezen actrice Robin Wright (House of Cards), een aangrijpend verhaal over een vrouw die op zoek gaat naar de zin van haar leven in de uitgestrekte wildernis van Amerika.

30 juni

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

THE CROODS: A NEW AGE De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het riendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

juli

1 juli

Fast & furious 9

1 juli

THE FOREVER PURGE

Deze zomer worden alle regels gebroken in THE FOREVER PURGE wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen.

1 juli

TINA

De documentaire TINA is de ultieme ode aan een wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven.

8 juli

THE WORLD TO COME

Abigail, de vrouw van een boer, en haar nieuwe buurvrouw Tallie voelen zich sterk en onontkoombaar tot elkaar aangetrokken.

15 juli

THE UNHOLY

In THE UNHOLY kan Alice, een jonge dove vrouw, na een vermeende verschijning van de Heilige Maagd Maria, op onverklaarbare wijze horen, spreken en ook zieke mensen genezen

21 juli

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN

In THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers Tim en Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid.

22 juli

OLD

De huiveringwekkende nieuwe thriller van filmmaker M. Night Shyamalan. Een gezin ontdekt dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen.

22 juli

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

In SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS speelt Henry Golding, Snake Eyes, een strijder die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd Arashikage nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered.

29 juli

ESCAPE ROOM 2

augustus

4 augustus

HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP

In HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP zijn Drac en zijn vrienden terug zoals je ze nog nooit hebt gezien.

4 augustus

SPIRIT ONGETEMD

SPIRIT ONGETEMD is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard.

18 augustus

PAW PATROL: DE FILM

19 augustus

DON’T BREATHE 2

26 augustus

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

september

2 september

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

16 september

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

23 september

DEAR EVAN HANSEN

De verfilming van het adembenemende Broadway-fenomeen waarin Ben Platt opnieuw de rol vertolkt van een onzekere middelbare scholier die zich onbegrepen en eenzaam voelt en graag ergens bij wil horen in het social-media tijdperk.

30 september

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

oktober

6 oktober

THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR

THE ADDAMS FAMILY 2

14 oktober

HALLOWEEN KILLS

21 oktober

JACKASS 4

november

3 november

CLIFFORD: DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG - Als een meisje wenst dat haar kleine rooie puppy maar heel groot en sterk mag worden, verwacht ze natuurlijk niet ineens een vier meter grote hond.

4 november

LAST NIGHT IN SOHO

Een jonge vrouw met een passie voor fashion design betreedt op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig.

4 november

THE TRUFFLE HUNTERS

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel.

11 november

Ghostbusters: Afterlife

In GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

18 november

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

25 november

HOUSE OF GUCCI

Met: Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jack Huston, Reeve Carney.

december

2 december

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY

8 december

SING 2

In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

16 december

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

23 december

DOWNTON ABBEY 2

2022

13 januari

CYRANO

13 januari

MAN FROM TORONTO

20 januari

SCREAM

27 januari

MORBIUS

In de nieuwe actie-thriller MORBIUS speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages, anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

3 februari

BLACK PHONE

10 februari

MARRY ME

10 februari

UNCHARTED

16 februari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

17 februari

AMBULANCE

24 februari

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

7 april

SONIC THE HEDGEHOG 2

7 april

THE NORTHMAN

13 april

THE BAD GUYS

14 april

THE LOST CITY OF D

12 mei

65

26 mei

LEGALLY BLONDE 3

26 mei

MISSION: IMPOSSIBLE 7

9 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

22 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

23 juni

TRANSFORMERS

30 juni

WHERE THE CRAWDADS SING

20 juli

UNDER THE BOARDWALK

3 augustus

LYLE, LYLE, CROCODILE

11 augustus

BEAST

18 augustus

BROS

18 augustus

SECRET HEADQUARTERS

24 augustus

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH

22 september

DARK HARVEST

29 september

TICKET TO PARADISE

6 oktober

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SEQUEL

27 oktober

HALLOWEEN ENDS

Zoeken naar films of acteurs
Archief