juni

9 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zijn terug voor het derde deel van de blockbusterreeks.

24 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

juli

28 juli

THE BLACK PHONE

Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder.

28 juli

WHERE THE CRAWDADS SING

Vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina.

augustus

3 augustus

BULLET TRAIN

BULLET TRAIN is een humoristische, uitzinnige actiethriller van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2.

11 augustus

BEAST

Idris Elba speelt de hoofdrol in een bloedstollende nieuwe thriller BEAST over een vader en zijn twee tienerdochters die opgejaagd worden door een bloeddorstige leeuw.

18 augustus

DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO

De Red Ribbon Army was ooit weggevaagd door Son Goku. Waar is de nieuwe Red Ribbon Army op uit? Nu gevaar dreigt is het tijd voor... Super Hero!

18 augustus

LAAL SINGH CHADDHA

Een hartverwarmende film die het levensverhaal vertelt van een gewone man genaamd, ‘Laal Singh Chaddha’, en het concept van de Academy Award®-winnende film Forrest Gump in een nieuw jasje steekt.

18 augustus

NOPE

Oscar®-winnaar Jordan Peele heeft het moderne horrorgenre op zijn kop gezet met Get Out en daarna Us. Nu geeft hij een nieuwe draai aan de zomerfilm met Nope.

24 augustus

TED & DE MAGISCHE SMARAGD

TED & DE MAGISCHE SMARAGD is het derde deel van de avontuurlijke Ted-filmreeks. Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden.

september

1 september

E.T.: THE EXTRA-TERRESTRIAL

1 september

JAWS

8 september

BODIES BODIES BODIES

Als een groep rijke twintigers een orkaanfeestje organiseert in een afgelegen villa, loopt een spelletje uit de hand. De film geeft een verfrissende en grappige kijk op achterbakse nepvrienden en een feestje dat compleet ontspoort.

15 september

MOONAGE DAYDREAM

MOONAGE DAYDREAM is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck.

29 september

SMILE

Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren.

29 september

TICKET TO PARADISE

Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten

oktober

13 oktober

HALLOWEEN ENDS

13 oktober

THE WOMAN KING

Het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid.

20 oktober

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

Het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

27 oktober

BROS

Met trots presenteert Universal Pictures dit najaar de eerste romantische komedie van een grote studio over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden.

27 oktober

The Invitation

Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test... en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had.

november

24 november

SHE SAID

De twee keer voor een Oscar® genomineerde Carey Mulligan en Zoe Kazan spelen Megan Twohey en Jodi Kantor, de twee journalisten van de New York Times die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceerden.

december

1 december

violent night

7 december

LYLE, LYLE, CROCODILE

LYLE, LYLE, CROCODILE is een live-action/CGI musical en comedy die het geliefde personage uit de gelijknamige boeken van Bernard Waber introduceert aan een nieuw publiek over de hele wereld.

21 december

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH

22 december

I WANNA DANCE: THE WHITNEY HOUSTON MOVIE

Een nieuwe film over overleden popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres.

2023

12 januari

KRAVEN THE HUNTER

12 januari

M3GAN

19 januari

BABYLON

25 januari

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

2 februari

A MAN CALLED OTTO

2 februari

KNOCK AT THE CABIN

9 februari

IT’S ALL COMING BACK TO ME

23 februari

COCAINE BEAR

23 februari

TILL

2 maart

DUNGEONS & DRAGONS

2 maart

TÁR

30 maart

SCREAM 6

5 april

SUPER MARIO BROS.

6 april

RENFIELD

6 april

THE POPE’S EXORCIST

27 april

65

18 mei

FAST X

1 juni

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part 1)

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke buurt-Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum.

8 juni

STRAYS

8 juni

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

6 juli

INSIDIOUS 5

13 juli

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART ONE

Tom Cruise is terug als Ethan Hunt

20 juli

OPPENHEIMER

9 augustus

NINJA TURTLES: TOTALE CHAOS

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM

10 augustus

GRAN TURISMO

31 augustus

EQUALIZER 3

4 oktober

TROLLS BAND TOGETHER

5 oktober

MADAME WEB

11 oktober

PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE

20 december

THE TIGER'S APPRENTICE

21 december

GHOSTBUSTERS SEQUEL

21 december

MIGRATION

Zoeken naar films of acteurs
Archief