januari

10 januari

MEAN GIRLS

Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen.

31 januari

ARGYLLE

ARGYLLE is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller.

februari

14 februari

BOB MARLEY: ONE LOVE

Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek.

14 februari

MADAME WEB

MADAME WEB is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm.

22 februari

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training

...toont aflevering 11 van de Swordsmith Village Arc - met de uitkomst van de felle strijd tussen Tanjiro en Upper Four, Hantengu en Nezuko’s overwinning op de zon - voor het eerst in de bioscoop.

22 februari

Drive-Away Dolls

Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

maart

14 maart

LES MISÉRABLES 2024 RE-ISSUE

De adembenemende film Les Misérables, gebaseerd op het boek van Victor Hugo, is vanaf 14 maart opnieuw te zien in de bioscoop.

15 maart

KUNG FU PANDA 4

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei.

april

4 april

GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE

In GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York.

11 april

HOUSEKEEPING FOR BEGINNERS

De veelgeprezen filmmaker Goran Stolevski komt met een film die de universele waarden van familie onderzoekt, zowel onze biologische familie als de familie die we zelf uitkiezen

18 april

ABIGAIL

Een groep zogenaamde criminelen ontvoert een 12-jarige ballerina. Voordat ze het losgeld van 50 miljoen dollar kunnen innen, hoeven ze alleen nog maar een nacht in een afgelegen landhuis op het meisje te passen....

25 april

SPY X FAMILY CODE: WHITE

Hij is een spion. Zij is een huurmoordenaar. Samen houden Loid en Yor hun dubbelleven voor zichzelf, terwijl ze doen alsof ze het perfecte gezin zijn.

25 april

THE FALL GUY

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak.

mei

9 mei

TAROT

Wanneer een groep overmoedige vrienden de heilige regel van tarotlezingen schendt (gebruik nooit het spel kaarten van iemand anders), ontketenen ze ongemerkt een gruwelijk kwaad dat in de kaarten gevangenzat.

16 mei

IF

IF (IMAGINARY FRIENDS), die ook in de Nederlands gesproken versie wordt uitgebracht onder de titel FANTASIEVRIENDJES, gaat over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien.

22 mei

GARFIELD

Garfield (met de stem van Chris Pratt), de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur!

juni

27 juni

A QUIET PLACE: DAY ONE

Experience the day the world went quiet.

juli

3 juli

DESPICABLE ME 4

Gru en zijn familie keren terug in DESPICABLE ME 4 met stemrollen voor o.a. Steve Carrell (Gru), Kristen Wiig (Lucy) en Will Ferrell en Sofia Vergara als Gru’s nieuwe vijand/tegenstanders Maxime Le Mal en Valentina.

4 juli

THE BIKERIDERS

The Bikeriders volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals.

31 juli

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

augustus

8 augustus

IT ENDS WITH US

29 augustus

KRAVEN THE HUNTER

KRAVEN THE HUNTER is het intense verhaal over hoe en waarom een van de meest iconische Marvel villains is geworden wie hij is.

september

12 september

SPEAK NO EVIL

oktober

9 oktober

WILD ROBOT

24 oktober

TRANSFORMERS ONE

24 oktober

WOLF MAN

31 oktober

PIECE BY PIECE

november

28 november

WICKED- PART 1

december

12 december

KARATE KID

18 december

SONIC THE HEDGEHOG 3

Zoeken naar films of acteurs
Archief