juni

22 juni

ASTEROID CITY

22 juni

NO HARD FEELINGS

Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke ouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat.

juli

8 juli

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART ONE

Tom Cruise is terug als Ethan Hunt

20 juli

OPPENHEIMER

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat de wereld wordt verwoest.

augustus

9 augustus

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners.

10 augustus

GRAN TURISMO

Het ultieme succesverhaal van een tiener die zo goed was in de Gran Turismo game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

24 augustus

Doggy Style

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style.

30 augustus

THE EQUALIZER 3

Robert McCall (Denzel Washington) vindt het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden.

september

7 september

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3

De romantische comedy My Big Fat Greek Wedding komt terug naar de bioscoop met een gloednieuw avontuur.

oktober

5 oktober

THE EXORCIST BELIEVER

Dit najaar is het precies vijftig jaar geleden dat de meest huiveringwekkende horrorfilm in de geschiedenis in première ging en kijkers over de hele wereld koude rillingen bezorgde. Nu volgt een nieuw hoofdstuk van Blumhouse en regisseur David Gordon Green.

6 oktober

PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS!

13 oktober

TROLLS 3 IN HARMONIE

Het is tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en grote sterren. Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in een nieuw deel van de muzikale franchise: TROLLS 3 IN HARMONIE (TROLLS BAND TOGETHER).

19 oktober

KILLERS OF THE FLOWER MOON

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan...

november

23 november

Napoleon

NAPOLEON is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix.

30 november

THANKSGIVING

Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is.

december

20 december

MIGRATION / VOGELVLUCHT

Dit najaar neemt Illumination je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie in de sensationele nieuwe komedie MIGRATION / VOGELVLUCHT

2024

4 januari

ANYONE BUT YOU

11 januari

MEAN GIRLS

11 januari

THE HOLDOVERS

18 januari

NIGHT SWIM

1 februari

ARGYLLE

ARGYLLE is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller.

8 februari

COLLEEN HOOVER’S IT ENDS WITH US

8 februari

THE BOOK OF CLARENCE

14 februari

THE TIGER'S APPRENTICE

15 februari

BOB MARLEY: ONE LOVE

Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek.

15 februari

MADAME WEB

22 februari

Drive-Away Dolls

Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

29 februari

THE FALL GUY

6 maart

KUNG FU PANDA 4

7 maart

A QUIET PLACE: DAY ONE

9 mei

MY EX-FRIEND’S WEDDING

22 mei

GARFIELD

23 mei

IF

27 juni

HORRORSCOPE

27 juni

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART TWO

3 juli

DESPICABLE ME 4

31 juli

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

8 augustus

SPEAK NO EVIL

29 augustus

KRAVEN THE HUNTER

KRAVEN THE HUNTER is het intense verhaal over hoe en waarom een van de meest iconische Marvel villains is geworden wie hij is.

24 oktober

TRANSFORMERS ONE

28 november

WICKED- PART 1

12 december

KARATE KID

18 december

SONIC THE HEDGEHOG 3

Zoeken naar films of acteurs
Archief