juni

30 juni

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

THE CROODS: A NEW AGE De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het riendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

juli

21 juli

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN

In THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers Tim en Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid.

augustus

14 augustus

PAW PATROL: DE FILM

26 augustus

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

september

2 september

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

30 september

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

oktober

6 oktober

THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR

THE ADDAMS FAMILY 2 Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

14 oktober

HALLOWEEN KILLS

HALLOWEEN KILLS begint enkele minuten nadat Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten.

20 oktober

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

Tom Hardy is terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden.

november

4 november

LAST NIGHT IN SOHO

Een jonge vrouw met een passie voor fashion design betreedt op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig.

4 november

THE TRUFFLE HUNTERS

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel.

18 november

BLUE BAYOU

In BLUE BAYOU vertelt schrijver en regisseur Justin Chon het ontroerende en actuele verhaal van een Amerikaanse familie die vecht voor hun toekomst.

18 november

Ghostbusters: Afterlife

In GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

25 november

HOUSE OF GUCCI

Met: Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jack Huston, Reeve Carney.

december

2 december

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY

Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte.

8 december

SING 2

In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

16 december

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke held ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

22 december

CLIFFORD: DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG - Als een meisje wenst dat haar kleine rooie puppy maar heel groot en sterk mag worden, verwacht ze natuurlijk niet ineens een vier meter grote hond.

2022

13 januari

CYRANO

13 januari

MAN FROM TORONTO

20 januari

SCREAM

27 januari

MORBIUS

In de nieuwe actie-thriller MORBIUS speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages, anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

3 februari

JACKASS FOREVER

Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts.

3 februari

THE BLACK PHONE

Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder.

10 februari

MARRY ME

10 februari

UNCHARTED

16 februari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

17 februari

AMBULANCE

24 februari

BELFAST

24 februari

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

17 maart

DOWNTON ABBEY: A NEW ERA

7 april

BULLET TRAIN

7 april

SONIC THE HEDGEHOG 2

7 april

THE NORTHMAN

13 april

THE BAD GUYS

14 april

THE LOST CITY OF D

14 april

THE SPARKS BROTHERS

Maak een muzikale reis met de broers Ron en Russell Mael door vijf bizarre en bijzondere decennia van Sparks: de favoriete band van jouw favoriete band.

28 april

THIRTEEN LIVES

12 mei

65

26 mei

LEGALLY BLONDE 3

26 mei

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

9 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

16 juni

OH HELL NO

22 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

23 juni

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

30 juni

WHERE THE CRAWDADS SING

20 juli

UNDER THE BOARDWALK

11 augustus

BEAST

18 augustus

BROS

18 augustus

SECRET HEADQUARTERS

24 augustus

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH

1 september

SAMARITAN

22 september

DARK HARVEST

29 september

MISSION: IMPOSSIBLE 7

29 september

TICKET TO PARADISE

6 oktober

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SEQUEL

27 oktober

HALLOWEEN ENDS

16 november

LYLE, LYLE, CROCODILE

17 november

SHE SAID

21 december

MARIO

22 december

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Zoeken naar films of acteurs
Archief