januari

19 januari

BABYLON

BABYLON, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle (La La Land) is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920 met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol.

februari

2 februari

A MAN CALLED OTTO

A MAN CALLED OTTO is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

16 februari

WOMEN TALKING

Vrouwen van een gesloten geloofsgemeenschap proberen de realiteit te verzoenen met hun geloof. Gebaseerd op het boek van Miriam Toews.

23 februari

COCAINE BEAR

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert.

23 februari

MISSING

MISSING is een ijzingwekkend mysterie van de makers van Searching dat je als kijker achterlaat met de vraag hoe goed je je dierbaren eigenlijk kent.

maart

2 maart

TÁR

TÁR speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek en draait om Lydia Tár, door velen gezien als een van de grootste levende componisten/dirigenten en de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een vooraanstaand Duits orkest ooit.

9 maart

SCREAM VI

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk.

16 maart

65

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden.

24 maart

DUNGEONS & DRAGONS

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

30 maart

TILL

TILL is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley's langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiezoek in Mississippi.

april

6 april

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros.

13 april

THE POPE’S EXORCIST

THE POPE’S EXORCIST is geïnspireerd op de authentieke documenten van pater Gabriele Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan.

mei

11 mei

BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER

In BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië.

18 mei

FAST X

In FAST X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van een van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld.

18 mei

love again

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt.

25 mei

RENFIELD

In dit moderne griezelverhaal over Dracula’s trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult de hoofdrol van Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula.

juni

1 juni

Spider-Man: Across The Spider-Verse

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke buurt-Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum.

8 juni

STRAYS

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style.

8 juni

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers - de Maximals - in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons.

22 juni

ASTEROID CITY

22 juni

NO HARD FEELINGS

Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke ouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat.

juli

6 juli

INSIDIOUS 5

13 juli

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART ONE

Tom Cruise is terug als Ethan Hunt

20 juli

OPPENHEIMER

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat de wereld wordt verwoest.

augustus

9 augustus

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners.

10 augustus

GRAN TURISMO

23 augustus

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

31 augustus

EQUALIZER 3

september

7 september

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3

oktober

4 oktober

TROLLS 3

5 oktober

KRAVEN THE HUNTER

11 oktober

PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE

december

21 december

MIGRATION

2024

11 januari

EL MUERTO

18 januari

NIGHT SWIM

14 februari

THE TIGER'S APPRENTICE

15 februari

MADAME WEB

29 februari

THE FALL GUY

6 maart

KUNG FU PANDA 4

7 maart

A QUIET PLACE: DAY ONE

28 maart

SPIDER-MAN: BEYOND THE SPIDER-VERSE

22 mei

GARFIELD

23 mei

IF

6 juni

KARATE KID

27 juni

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART TWO

3 juli

DESPICABLE ME 4

18 december

SONIC THE HEDGEHOG 3

25 december

WICKED- PART 1

Zoeken naar films of acteurs
Archief