juni

5 juni

PIETER KONIJN OP DE VLUCHT

30 juni

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

THE CROODS: A NEW AGE De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het riendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

juli

1 juli

Fast & furious 9

Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt...

1 juli

THE FOREVER PURGE

Deze zomer worden alle regels gebroken in THE FOREVER PURGE wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen.

8 juli

THE WORLD TO COME

Abigail, de vrouw van een boer, en haar nieuwe buurvrouw Tallie voelen zich sterk en onontkoombaar tot elkaar aangetrokken.

15 juli

THE UNHOLY

In THE UNHOLY kan Alice, een jonge dove vrouw, na een vermeende verschijning van de Heilige Maagd Maria, op onverklaarbare wijze horen, spreken en ook zieke mensen genezen

21 juli

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN

In THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers Tim en Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid.

22 juli

OLD

De huiveringwekkende nieuwe thriller van filmmaker M. Night Shyamalan. Een gezin ontdekt dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen.

29 juli

ESCAPE ROOM 2

In dit nieuwe deel komen zes personen vast te zitten in nieuwe levensgevaarlijke escape rooms. Gaandeweg ontdekken ze wat ze met elkaar gemeen hebben waardoor ze kunnen overleven en komen ze er achter dat ze allemaal het spel eerder hebben gespeeld...

augustus

4 augustus

SPIRIT ONGETEMD

SPIRIT ONGETEMD is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard.

14 augustus

PAW PATROL: DE FILM

19 augustus

DON’T BREATHE 2

Het spannende vervolg DON’T BREATHE 2 speelt zich een aantal jaren na de dodelijke overval uit Don’t Breathe (2016) af. Norman Nordstrom (Stephen Lang) leeft in stilte totdat de zonden uit zijn verleden de kop opsteken.

26 augustus

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

september

2 september

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

30 september

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

oktober

6 oktober

THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR

THE ADDAMS FAMILY 2

14 oktober

HALLOWEEN KILLS

HALLOWEEN KILLS begint enkele minuten nadat Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten.

20 oktober

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

28 oktober

DEAR EVAN HANSEN

De verfilming van het adembenemende Broadway-fenomeen waarin Ben Platt opnieuw de rol vertolkt van een onzekere middelbare scholier die zich onbegrepen en eenzaam voelt en graag ergens bij wil horen in het social-media tijdperk.

november

4 november

LAST NIGHT IN SOHO

Een jonge vrouw met een passie voor fashion design betreedt op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig.

4 november

THE TRUFFLE HUNTERS

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel.

18 november

BLUE BAYOU

In BLUE BAYOU vertelt schrijver en regisseur Justin Chon het ontroerende en actuele verhaal van een Amerikaanse familie die vecht voor hun toekomst.

18 november

Ghostbusters: Afterlife

In GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

25 november

HOUSE OF GUCCI

Met: Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jack Huston, Reeve Carney.

december

2 december

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY

8 december

SING 2

In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

16 december

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke held ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

2022

13 januari

CYRANO

13 januari

MAN FROM TORONTO

20 januari

SCREAM

27 januari

MORBIUS

In de nieuwe actie-thriller MORBIUS speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages, anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

3 februari

JACKASS FOREVER

Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts.

3 februari

THE BLACK PHONE

10 februari

MARRY ME

10 februari

UNCHARTED

16 februari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

17 februari

AMBULANCE

24 februari

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

17 maart

DOWNTON ABBEY: A NEW ERA

7 april

BULLET TRAIN

7 april

SONIC THE HEDGEHOG 2

7 april

THE NORTHMAN

13 april

THE BAD GUYS

14 april

THE LOST CITY OF D

14 april

THE SPARKS BROTHERS

Maak een muzikale reis met de broers Ron en Russell Mael door vijf bizarre en bijzondere decennia van Sparks: de favoriete band van jouw favoriete band.

28 april

THIRTEEN LIVES

12 mei

65

26 mei

LEGALLY BLONDE 3

26 mei

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

9 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

16 juni

OH HELL NO

22 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

23 juni

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

30 juni

WHERE THE CRAWDADS SING

20 juli

UNDER THE BOARDWALK

3 augustus

LYLE, LYLE, CROCODILE

11 augustus

BEAST

18 augustus

BROS

18 augustus

SECRET HEADQUARTERS

24 augustus

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH

1 september

SAMARITAN

22 september

DARK HARVEST

29 september

MISSION: IMPOSSIBLE 7

29 september

TICKET TO PARADISE

6 oktober

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SEQUEL

27 oktober

HALLOWEEN ENDS

17 november

SHE SAID

Zoeken naar films of acteurs
Archief