februari

6 februari

LITTLE WOMEN

Geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.

13 februari

Blumhouse's Fantasy Island

De mysterieuze Mr. Roarke laat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort. Maar als de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het raadsel van het eiland oplossen als ze er levend vanaf willen komen.

13 februari

Sonic

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

27 februari

emma

Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee.

27 februari

like a boss

In de hilarische nieuwe komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf.

27 februari

the lighthouse

The Lighthouse is een duister en beklemmend verhaal over twee vuurtorenwachters op een afgelegen en mysterieus eiland in New England in de jaren 1890.

maart

5 maart

THE INVISIBLE MAN

Elisabeth Moss is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.

12 maart

bloodshot

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld BLOODSHOT.

mei

21 mei

THE HUNT

Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... THE HUNT.

juni

4 juni

HONEY BOY

Naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader.

5 juni

THE HIGH NOTE

Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is.

25 juni

THE KING OF STATEN ISLAND

THE KING OF STATEN ISLAND is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

juli

2 juli

NEVER RARELY SOMETIMES ALWAYS

NEVER RARELY SOMETIMES ALWAYS is een intiem portret over twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania en dat is geschreven en geregisseerd is door Eliza Hittman.

augustus

5 augustus

SPONGEBOB SCHIET TE HULP

SPONGEBOB MOVIE: SPONGE ON THE RUN Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden

september

3 september

a quiet place part ii

De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

24 september

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

oktober

1 oktober

TOM CLANCY'S WITHOUT REMORSE

7 oktober

Connected: De Mitchells Tegen De Machines

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen.

14 oktober

trolls wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking.

15 oktober

MONSTER HUNTER

22 oktober

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

29 oktober

HALLOWEEN KILLS

november

5 november

LET HIM GO

11 november

DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG

12 november

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

26 november

HAPPIEST SEASON

december

17 december

Croods 2

24 december

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

2021

7 januari

COMING 2 AMERICA

7 januari

ESCAPE ROOM 2

7 januari

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

13 januari

pieter konijn op de vlucht

PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY - Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

27 januari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

4 februari

NEWS OF THE WORLD

11 februari

CINDERELLA

11 februari

MONSTER PROBLEMS

25 februari

NOBODY

4 maart

GHOSTBUSTERS: LEGACY

In GHOSTBUSTERS: LEGACY arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

18 maart

MORBIUS

24 maart

THE BOSS BABY 2

1 april

Fast & furious 9

21 april

VIVO

20 mei

INFINITE

3 juni

FATHERHOOD

3 juni

MICRONAUTS

10 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

17 juni

SAMARITAN

24 juni

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

30 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

1 juli

JACKASS

15 juli

UNCHARTED

22 juli

The TOMORROW WAR

4 augustus

HOTEL TRANSSYLVANIË 4

HOTEL TRANSYLVANIA 4

18 augustus

PAW PATROL MOVIE

16 september

MAN FROM TORONTO

23 september

DARK HARVEST

30 september

BAD GUYS

13 oktober

MY LITTLE PONY MOVIE

21 oktober

HALLOWEEN ENDS

18 november

MISSION: IMPOSSIBLE 7

8 december

SING 2

Zoeken naar films of acteurs
Archief