februari

6 februari

LITTLE WOMEN

Geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.

13 februari

Blumhouse's Fantasy Island

De mysterieuze Mr. Roarke laat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort. Maar als de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het raadsel van het eiland oplossen als ze er levend vanaf willen komen.

13 februari

Sonic

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

27 februari

emma

Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee.

27 februari

like a boss

In de hilarische nieuwe komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf.

27 februari

the lighthouse

The Lighthouse is een duister en beklemmend verhaal over twee vuurtorenwachters op een afgelegen en mysterieus eiland in New England in de jaren 1890.

maart

5 maart - voorpremière 28/2

THE INVISIBLE MAN

Elisabeth Moss is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.

12 maart

bloodshot

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld BLOODSHOT.

mei

7 mei

THE HIGH NOTE

Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is.

21 mei

THE HUNT

Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... THE HUNT.

27 mei

SPONGEBOB SCHIET TE HULP

SPONGEBOB MOVIE: SPONGE ON THE RUN Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden

juni

4 juni

HONEY BOY

Naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader.

11 juni

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

18 juni

THE KING OF STATEN ISLAND

juli

16 juli

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

augustus

5 augustus

pieter konijn op de vlucht

PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY - Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

6 augustus

INFINITE

20 augustus

NOBODY

september

17 september

TOM CLANCY'S WITHOUT REMORSE

24 september

LAST NIGHT IN SOHO

oktober

7 oktober

Connected: De Mitchells Tegen De Machines

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen.

14 oktober

trolls wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking.

15 oktober

MONSTER HUNTER

22 oktober

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

29 oktober

HALLOWEEN KILLS

november

5 november

LET HIM GO

11 november

DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG

12 november

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

19 november

MAN FROM TORONTO

26 november

HAPPIEST SEASON

26 november

RESPECT

december

17 december

Croods 2

24 december

COMING 2 AMERICA

24 december

THE NIGHTINGALE

2021

7 januari

ESCAPE ROOM 2

7 januari

The TOMORROW WAR

21 januari

FATHERHOOD

21 januari

SAMARITAN

27 januari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

4 februari

NEWS OF THE WORLD

11 februari

CINDERELLA

11 februari

MONSTER PROBLEMS

4 maart

JACKASS

4 maart

UNCHARTED

25 maart

THE BOSS BABY 2

1 april

Fast & furious 9

15 april

VIVO

3 juni

MICRONAUTS

10 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

1 juli

SING 2

22 juli

MISSION: IMPOSSIBLE 7

30 september

BAD GUYS

13 oktober

MY LITTLE PONY MOVIE

21 oktober

HALLOWEEN ENDS

18 november

DUNGEONS & DRAGONS

Zoeken naar films of acteurs
Archief