februari

2 februari

A MAN CALLED OTTO

A MAN CALLED OTTO is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

maart

2 maart

TÁR

TÁR speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek en draait om Lydia Tár, door velen gezien als een van de grootste levende componisten/dirigenten en de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een vooraanstaand Duits orkest ooit.

24 maart

DUNGEONS & DRAGONS

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

30 maart

TILL

TILL is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley's langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiezoek in Mississippi.

april

6 april

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros.

13 april

SUZUME

SUZUME is het coming-of-age-verhaal van de 17-jarige Suzume. Ze reist af naar verschillende rampgebieden in Japan waar ze deuren moet sluiten die verwoesting veroorzaken.

13 april

THE POPE’S EXORCIST

THE POPE’S EXORCIST is geïnspireerd op de authentieke documenten van pater Gabriele Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan.

27 april

SPOILER ALERT

gebaseerd op de waargebeurde bestseller van Michael Ausiello, is een hartverwarmende, grappige en aangrijpende film over de liefdesrelatie van 14 jaar tussen entertainmentjournalist Michael en zijn partner, fotograaf Kit.

mei

11 mei

BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER

In BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië.

11 mei

Knights Of The Zodiac

KNIGHTS OF THE ZODIAC is gebaseerd op de internationale anime-sensatie Saint Seiya en nu voor het eerst in live-action te zien op het witte doek.

17 mei

FAST X

In FAST X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van een van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld.

18 mei

love again

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt.

25 mei

RENFIELD

In dit moderne griezelverhaal over Dracula’s trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult de hoofdrol van Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula.

31 mei

Spider-Man: Across The Spider-Verse

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke buurt-Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum.

juni

8 juni

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers - de Maximals - in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons.

22 juni

ASTEROID CITY

22 juni

NO HARD FEELINGS

Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke ouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat.

28 juni

RUBY GILLMAN, TEENAGE KRAKEN

juli

6 juli

Insidious: The Red Door

Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in.

13 juli

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART ONE

Tom Cruise is terug als Ethan Hunt

20 juli

OPPENHEIMER

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat de wereld wordt verwoest.

augustus

9 augustus

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners.

10 augustus

GRAN TURISMO

Het ultieme succesverhaal van een tiener die zo goed was in de Gran Turismo game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

24 augustus

Doggy Style

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style.

31 augustus

THE EQUALIZER 3

Robert McCall (Denzel Washington) vindt het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden.

september

7 september

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3

oktober

4 oktober

TROLLS 3 IN HARMONIE

Het is tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en grote sterren. Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in een nieuw deel van de muzikale franchise: TROLLS 3 IN HARMONIE (TROLLS BAND TOGETHER).

5 oktober

KRAVEN THE HUNTER

11 oktober

PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE

november

30 november

THANKSGIVING

30 november

THE HOLDOVERS

december

21 december

MIGRATION

2024

4 januari

ANY ONE BUT YOU

11 januari

BOB MARLEY: ONE LOVE

11 januari

EL MUERTO

18 januari

NIGHT SWIM

14 februari

THE TIGER'S APPRENTICE

15 februari

MADAME WEB

29 februari

THE FALL GUY

6 maart

KUNG FU PANDA 4

7 maart

A QUIET PLACE: DAY ONE

28 maart

SPIDER-MAN: BEYOND THE SPIDER-VERSE

9 mei

MY EX-FRIEND’S WEDDING

22 mei

GARFIELD

23 mei

IF

6 juni

KARATE KID

27 juni

HORRORSCOPE

27 juni

MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING - PART TWO

3 juli

DESPICABLE ME 4

31 juli

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

8 augustus

SPEAK NO EVIL

29 augustus

THEY LISTEN

12 september

TRANSFORMERS ONE

18 december

SONIC THE HEDGEHOG 3

25 december

WICKED- PART 1

Zoeken naar films of acteurs
Archief