april

15 april

THE WORLD TO COME

Abigail, de vrouw van een boer, en haar nieuwe buurvrouw Tallie voelen zich sterk en onontkoombaar tot elkaar aangetrokken.

22 april

DAVID BYRNE’S AMERICAN UTOPIA

Regisseur Spike Lee documenteert de briljante en tijdloze Broadway-show uit 2019 van voormalig Talking Heads-frontman David Byrne, gebaseerd op zijn gelijknamige, meest recente album en tour.

29 april

LAND

LAND is het filmregiedebuut van de veelgeprezen actrice Robin Wright (House of Cards), een aangrijpend verhaal over een vrouw die op zoek gaat naar de zin van haar leven in de uitgestrekte wildernis van Amerika.

29 april

THE TRUFFLE HUNTERS

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel.

29 april

THE UNHOLY

In THE UNHOLY kan Alice, een jonge dove vrouw, na een vermeende verschijning van de Heilige Maagd Maria, op onverklaarbare wijze horen, spreken en ook zieke mensen genezen

mei

12 mei

pieter konijn op de vlucht

PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY - Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

13 mei

NOBODY

Emmy-winnaar Bob Odenkirk speelt Hutch Mansell, een onderschatte en ondergewaardeerde vader en echtgenoot, die de vernederingen van het leven voor lief neemt en nooit voor zichzelf opkomt. Een nobody.

27 mei

a quiet place part ii

De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

juni

24 juni

Fast & furious 9

30 juni

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

THE CROODS: A NEW AGE De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het riendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

juli

8 juli

THE FOREVER PURGE

15 juli

CINDERELLA

15 juli

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

21 juli

SPIRIT ONGETEMD

SPIRIT UNTAMED

22 juli

OLD

augustus

4 augustus

HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP

HOTEL TRANSYLVANIA 4

12 augustus

DON’T BREATHE 2

18 augustus

VIVO

26 augustus

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

september

2 september

JACKASS 4

2 september

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

9 september

INFINITE

15 september

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN

In THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers Tim en Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid.

16 september

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

23 september

DEAR EVAN HANSEN

30 september

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

30 september

THE BAD GUYS

oktober

14 oktober

HALLOWEEN KILLS

20 oktober

THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR

THE ADDAMS FAMILY 2

21 oktober

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

november

3 november

CLIFFORD: DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG - Als een meisje wenst dat haar kleine rooie puppy maar heel groot en sterk mag worden, verwacht ze natuurlijk niet ineens een vier meter grote hond.

4 november

LAST NIGHT IN SOHO

11 november

Ghostbusters: Afterlife

In GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

18 november

MISSION: IMPOSSIBLE 7

december

2 december

RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY

8 december

SING 2

In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

16 december

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

2022

6 januari

CYRANO

6 januari

ESCAPE ROOM 2

13 januari

THE NIGHTINGALE

20 januari

GUCCI

Met: Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jack Huston, Reeve Carney.

20 januari

MORBIUS

In de nieuwe actie-thriller MORBIUS speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages, anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

20 januari

SCREAM

10 februari

MARRY ME

10 februari

UNCHARTED

16 februari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

17 februari

AMBULANCE

7 april

SONIC 2

14 april

THE LOST CITY OF D

26 mei

DUNGEONS & DRAGONS

26 mei

LEGALLY BLONDE 3

9 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

22 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

20 juli

UNDER THE BOARDWALK

22 september

DARK HARVEST

6 oktober

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SEQUEL

27 oktober

HALLOWEEN ENDS

3 november

MISSION: IMPOSSIBLE 8

Zoeken naar films of acteurs
Archief