juni

4 juni

HONEY BOY

Naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader.

5 juni

THE HIGH NOTE

Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is.

25 juni

THE KING OF STATEN ISLAND

THE KING OF STATEN ISLAND is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

juli

2 juli

NEVER RARELY SOMETIMES ALWAYS

NEVER RARELY SOMETIMES ALWAYS is een intiem portret over twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania en dat is geschreven en geregisseerd is door Eliza Hittman.

augustus

5 augustus

trolls wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking.

oktober

8 oktober

KAJILLIONAIRE

Zwendelaars Theresa en Robert hebben zesentwintig jaar lang hun enige dochter, Old Dolio, getraind om te stelen en mensen op te lichten.

14 oktober

Connected: De Mitchells Tegen De Machines

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen.

29 oktober

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

november

11 november

CLIFFORD: DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG

12 november

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

26 november

HAPPIEST SEASON

december

3 december

LET HIM GO

17 december

Croods 2

2021

7 januari

COMING 2 AMERICA

7 januari

ESCAPE ROOM 2

7 januari

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

13 januari

pieter konijn op de vlucht

PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY - Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

27 januari

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

4 februari

NEWS OF THE WORLD

11 februari

CINDERELLA

11 februari

MONSTER PROBLEMS

25 februari

NOBODY

4 maart

Ghostbusters: Afterlife

In GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

18 maart

MORBIUS

24 maart

THE BOSS BABY 2

1 april

Fast & furious 9

15 april

MONSTER HUNTER

22 april

a quiet place part ii

De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

28 april

VIVO

29 april

LAST NIGHT IN SOHO

20 mei

INFINITE

3 juni

FATHERHOOD

3 juni

MICRONAUTS

10 juni

JURASSIC WORLD: DOMINION

17 juni

SAMARITAN

24 juni

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

30 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

8 juli

THE FOREVER PURGE

8 juli

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

15 juli

UNCHARTED

22 juli

The TOMORROW WAR

4 augustus

HOTEL TRANSSYLVANIË 4

HOTEL TRANSYLVANIA 4

18 augustus

PAW PATROL MOVIE

2 september

JACKASS 4

16 september

MAN FROM TORONTO

23 september

DARK HARVEST

30 september

BAD GUYS

13 oktober

MY LITTLE PONY MOVIE

14 oktober

HALLOWEEN KILLS

18 november

MISSION: IMPOSSIBLE 7

8 december

SING 2

Zoeken naar films of acteurs
Archief