juli

20 juli

OPPENHEIMER

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat de wereld wordt verwoest.

augustus

30 augustus

THE EQUALIZER 3

Robert McCall (Denzel Washington) vindt het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden.

september

7 september

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3

De romantische comedy My Big Fat Greek Wedding komt terug naar de bioscoop met een gloednieuw avontuur.

oktober

5 oktober

THE EXORCIST BELIEVER

Dit najaar is het precies vijftig jaar geleden dat de meest huiveringwekkende horrorfilm in de geschiedenis in première ging en kijkers over de hele wereld koude rillingen bezorgde. Nu volgt een nieuw hoofdstuk van Blumhouse en regisseur David Gordon Green.

6 oktober

PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS!

13 oktober

TROLLS 3 IN HARMONIE

Het is tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en grote sterren. Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in een nieuw deel van de muzikale franchise: TROLLS 3 IN HARMONIE (TROLLS BAND TOGETHER).

19 oktober

KILLERS OF THE FLOWER MOON

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan...

26 oktober

FIVE NIGHTS AT FREDDY’S

De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man.

november

23 november

GENIE

De voor een Oscar® genomineerde Melissa McCarthy vertolkt de rol van Flora, een geest die al meer dan 2000 jaar gevangen zit in een antiek sieradendoosje vanwege een klein misverstandje met een tovenaar in het jaar 77 v.Chr.

23 november

Napoleon

NAPOLEON is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix.

30 november

THANKSGIVING

Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is.

december

6 december

MIGRATION / VOGELVLUCHT

Dit najaar neemt Illumination je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie in de sensationele nieuwe komedie MIGRATION / VOGELVLUCHT

7 december

PLEASE DON'T DESTROY

In PLEASE DON’T DESTROY vertelt John Goodman het avontuur van Ben, Martin en John, drie jeugdvrienden en collega’s die liever lui dan moe zijn.

21 december

THE HOLDOVERS

VANAF 21 DECEMBER IN VOORPREMIÈRE Een chagrijnige onderwijzer (Paul Giamatti) moet op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan.

2024

4 januari

ANYONE BUT YOU

Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt.

10 januari

MEAN GIRLS

Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen.

18 januari

NIGHT SWIM

Atomic Monster en Blumhouse, de producenten van M3GAN, duiken de horrordiepten in met hun nieuwe bovennatuurlijke thriller NIGHT SWIM.

1 februari

ARGYLLE

ARGYLLE is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller.

8 februari

COLLEEN HOOVER’S IT ENDS WITH US

8 februari

THE BOOK OF CLARENCE

15 februari

BOB MARLEY: ONE LOVE

Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek.

15 februari

MADAME WEB

MADAME WEB is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm.

22 februari

Drive-Away Dolls

Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

6 maart

KUNG FU PANDA 4

2 mei

THE FALL GUY

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak.

9 mei

MY EX-FRIEND’S WEDDING

16 mei

IF

22 mei

GARFIELD

Garfield (met de stem van Chris Pratt), de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur!

27 juni

A QUIET PLACE: DAY ONE

27 juni

HORRORSCOPE

3 juli

DESPICABLE ME 4

31 juli

HAROLD AND THE PURPLE CRAYON

8 augustus

SPEAK NO EVIL

29 augustus

KRAVEN THE HUNTER

KRAVEN THE HUNTER is het intense verhaal over hoe en waarom een van de meest iconische Marvel villains is geworden wie hij is.

24 oktober

TRANSFORMERS ONE

28 november

WICKED- PART 1

12 december

KARATE KID

18 december

SONIC THE HEDGEHOG 3

Zoeken naar films of acteurs
Archief