oktober

8 oktober

KAJILLIONAIRE

Zwendelaars Theresa en Robert hebben zesentwintig jaar lang hun enige dochter, Old Dolio, getraind om te stelen en mensen op te lichten.

29 oktober

THE CRAFT: LEGACY

In de spannende nieuwe thriller THE CRAFT: LEGACY experimenteren vier vriendinnen met duistere magie, maar al snel blijkt dat ze hun eigen krachten niet onder controle hebben...

november

19 november

FREAKY

In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher.

26 november

ALL MY LIFE

ALL MY LIFE is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

26 november

THE GLORIAS

Deze non-traditionele biopic van regisseur Julie Taymor (Across the Universe, Frida) over een van de meest inspirerende en legendarische personen uit de moderne geschiedenis, is gebaseerd op Steinems autobiografie My Life on the Road.

december

3 december

LET HIM GO

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge en zijn vrouw Margaret hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden.

3 december

MONSTER HUNTER

Als een onverwachte zandstorm een militaire eenheid transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven, die niet te stoppen zijn met hun wapens.

10 december

AMMONITE

Nu in de voorpremière-Wanneer de beroemde paleontoloog Mary Anning een vrouw uit de hogere klasse, die voor haar geestelijke gezondheid naar de kust wordt gestuurd, Charlotte Murchison ontmoet, ontstaat er een intense relatie, die hun leven voor altijd zal veranderen.

24 december

THE TRUFFLE HUNTERS

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel.

2021

27 januari

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

THE CROODS: A NEW AGE De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het riendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

28 januari

WORLD TO COME

10 februari

pieter konijn op de vlucht

PETER RABBIT 2: THE RUNAWAY - Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

11 februari

CINDERELLA

25 februari

NOBODY

18 maart

MORBIUS

In de nieuwe actie-thriller MORBIUS speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages, anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

24 maart

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN

In THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers Tim en Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid.

1 april

no time to die

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica...

22 april

a quiet place part ii

De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

29 april

LAST NIGHT IN SOHO

12 mei

RUMBLE: WORSTELMONSTERS

De tiener Winnie wil net als haar vader worstelcoach worden en probeert van een zachtaardig monster een kampioen te maken.

13 mei

MARRY ME

20 mei

INFINITE

27 mei

Fast & furious 9

2 juni

VIVO

3 juni

FATHERHOOD

10 juni

Ghostbusters: Afterlife

In GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis dat hun opa achter heeft gelaten.

17 juni

SAMARITAN

24 juni

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

30 juni

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

MINIONS: THE RISE OF GRU - De Minions zijn terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden.

8 juli

THE FOREVER PURGE

8 juli

TOP GUN: MAVERICK

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

15 juli

UNCHARTED

21 juli

SPIRIT ONGETEMD

SPIRIT UNTAMED

22 juli

OLD

22 juli

The TOMORROW WAR

4 augustus

HOTEL TRANSSYLVANIË 4

HOTEL TRANSYLVANIA 4

12 augustus

DON’T BREATHE 2

26 augustus

CANDYMAN

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand.

2 september

JACKASS 4

2 september

RESPECT

RESPECT is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

16 september

MAN FROM TORONTO

23 september

DARK HARVEST

30 september

BAD GUYS

13 oktober

MY LITTLE PONY MOVIE

14 oktober

HALLOWEEN KILLS

21 oktober

SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS

3 november

CLIFFORD: DE GROTE RODE HOND

CLIFFORD THE BIG RED DOG - Als een meisje wenst dat haar kleine rooie puppy maar heel groot en sterk mag worden, verwacht ze natuurlijk niet ineens een vier meter grote hond.

18 november

MISSION: IMPOSSIBLE 7

8 december

SING 2

2022

13 januari

BABYLON

13 januari

THE NIGHTINGALE

20 januari

GUCCI

20 januari

SCREAM 5

16 februari

LUCK

7 april

SONIC 2

26 mei

DUNGEONS & DRAGONS

26 mei

LEGALLY BLONDE 3

20 juli

UNDER THE BOARDWALK

6 oktober

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE SEQUEL

27 oktober

HALLOWEEN ENDS

3 november

MISSION: IMPOSSIBLE 8

30 november

SPELLBOUND

Zoeken naar films of acteurs
Archief